HomeWolf moon

Gokkasten bonus

Wolf moon is een leuke en mooie gokkast van Amatic. Zowel de uitstraling als het spelelement zijn in deze video gokkast dik in orde. Voordat we u zullen vertellen wat de symbolen opleveren en hoe het spel in zijn werk gaat, gaan we eerst nog wat uitgebreider in op de vormgeving van Wolf moon. Wanneer u de gokkast Wolf moon opent hoort u een opzwepend muziekje met wat gegrom op de achtergrond. Een uitstekend geluidseffect om de sfeer van deze gokkast weer te geven. De achtergrond en sfeer van deze gokkast doen denken aan uitgestrekte Amerikaanse landschappen en de mensen en dieren die daarin leven. De achtergrond van deze gokkast bestaat namelijk uit een fraaie goud oranje wolkenlucht, aan weerszijden ziet u een aantal sparren staan. Het oranje van de zonsondergang loopt vloeiend over in het gelige en oranje van het midden en de onderkant van de gokkast. Ook de symbolen die gebruikt worden passen in deze sfeer van het Amerikaanse platteland. Wat te denken van de wolf en een cowboy achtige figuur. Ook de wolf met de maan op de achtergrond waarnaar deze gokkast is vernoemd komt natuurlijk op de rollen voor. Maar dit symbool heeft een bijzondere functie net als het bonus symbool, hierop komen we straks terug. Wat betreft het aantal symbolen en de verdeling hiervan is Wolf moon ook een bijzondere online gokkast. In tegenstelling tot de gebruikelijke 15 symbolen per spin verschijnen er in deze gokkast 20. De 20 symbolen worden verdeeld over 5 rollen en 3 rijen.

Hoe werkt Wolf moon?

Alvorens u gaat spelen moet u natuurlijk eerst zelf uw inzet die u betaald per spin bepalen. Dit kan om te beginnen door het aantal winlijnen waar u mee speelt aan te passen. Het aantal winlijnen waarmee u Wolf moon kunt spelen kunt u zelf bepalen maar moet tussen de 10 en 40 liggen. Logischerwijs kunt u met minder winlijnen lager inzetten maar u maakt dan ook minder kans op winst. Behalve door het aantal winlijnen aan te passen kunt u uw inzet ook veranderen door de muntwaarde waar u mee speelt te veranderen. Door deze factoren bij elkaar op te tellen kunt u met een minimale inzet van 10 cent per spin spelen. De maximale inzet die u per spin in kan zetten is 10 euro. Als u tussen deze grenzen uw inzet heeft bepaalt kunt u beginnen met spelen. U begint met spelen door op start of op auto start te klikken. Als u op start drukt start u iedere spin opnieuw handmatig met deze knop. Kiest u voor auto start dan laat u de computer automatisch spins uitvoeren totdat u zegt dat het genoeg is geweest. Ideaal wanneer u ondertussen even iets anders wilt doen of gewoon wilt kijken hoe het spel verloopt. De functie gamble is net als in andere Amatic gokkast beschikbaar. Om uw winst te vergroten kunt u met deze functie de kleur of soort van een gesloten kaart raden. Deze functie kunt u best eens proberen als u van wat risico houdt en wijst zichzelf verder.

Wolf moon en bonus symbool

Zoals we eerder hebben verteld hebben het Wolf moon symbool en het bonus symbool in deze online gokkast een speciale functie. De functie van het Wolf moon symbool is die van wild. Een wild symbool is een bijzonder symbool dat alle andere symbolen kan vervangen in een winnende combinatie. Met een Wolf moon symbool op de rollen wordt het vormen van een winnende combinatie dus veel eenvoudiger. Een uitzondering is het bonus symbool, dit symbool kan niet door het wild symbool worden vervangen. Maar wanneer u 3 of meer bonus symbolen op uw rollen hebt staan wint u wel 5 gratis bonus spins. De plaats waarop deze bonus symbolen voorkomen maakt niet uit, ze hoeven hiervoor niet op dezelfde winlijn te liggen. Tijdens de bonus rondes maakt u nog grotere kans op mooie winsten. Tevens zet u zelf geen geld in op deze spins dus u maakt eigenlijk kosteloos kans op de mooiste prijzen! De twee bijzondere symbolen die erin voorkomen maken het spelen van Wolf moon nog leuker en spannender.