HomeWild stars

Gokkasten bonus

Een leuke en vrolijke gokkast die in steeds meer online casino's te spelen is, is Wild stars. Deze kleurrijke gokkast is gemaakt door Amatic. Amatic is een Oostenrijkse producent die met haar gokkast probeert in te spelen op de wensen van de gokkers. Door mooie gokkast te maken die voor iedereen goed te begrijpen zijn probeert Amatic de spelers voor zich te winnen. Met Wild stars hebben ze zo'n mooie en heldere gokkast gemaakt die we graag aan u uitleggen. Voor we op het spel zelf ingaan bespreken we eerst de vormgeving met u. De achtergrond van deze gokkast is rood met daarin een aantal sterren en de naam van deze gokkast. Het oogt niet overdreven schreeuwerig maar toch stijlvol en verzorgd. Dit geldt ook voor de fruitige symbolen die u misschien wel van andere gokkast kent. De fruit soorten zijn kleurrijk en vallen goed op tegen de zwarte achtergrond van de symbolen. Voorbeelden van fruitsoorten die in Wild stars voorkomen zijn citroenen en sinasappels. In Wild stars moeten de 15 symbolen door middel van 10 winlijnen winnende combinaties opleveren. Dit aantal winlijnen is niet bijzonder veel maar toch genoeg voor een goede winkans. De 15 symbolen zijn op een vrij traditionele manier over het speelveld verdeeld. Er is namelijk sprake van 5 rollen en 3 rijen, hetgeen u ook bij de meeste andere gokkast zult aantreffen.

Instellingen en inzet

Voor u begint met het spelen van Wild stars kunt u een aantal instellingen naar eigen wens aanpassen. Linksboven in het beeld ziet u een vlaggetje, een vraagteken en een geluid symbool. Met het vlaggetje kunt u de taal aanpassen van Engels naar bijvoorbeeld Duits of Turks. Onder het vraagteken vindt u de paytable die u verteld welke hoeveelheid muntjes de verschillende combinaties opleveren. Het geluid symbool laat u natuurlijk de geluidseffecten aan of uit zetten. Naast deze instellingen kunt u ook onder in beeld met de rode knoppen een hoop aanpassen. De belangrijkste van deze knoppen is de Bet knop waarmee u uw muntwaarde en dus uw inzet aan kunt passen. De inzet waarmee u in Wild stars speelt kan variëren tussen de 10 cent en de 10 euro per spin. Door deze brede grenzen is het spelen van Wild stars voor iedereen financieel mogelijk. Als u weet met welke inzet u wilt gaan spelen kunt u met start of auto start uw eerste spin in gang zetten. Wanneer u voor auto start kiest zal na deze eerste spin automatisch de volgende spin volgen. Tot u nogmaals op auto start klikt zal de computer automatisch spins voor u blijven starten. De functie gamble kunt u ook zelf aan of uit zetten. Met deze functie kunt u door middel van het raden van de kleur of soort van een gesloten kaart uw gemaakt winsten vergroten. Met het juist raden van de kleur van de kaart heeft u recht op een verdubbeling. Als u de soort weet te raden heeft u zelfs recht op een verviervoudiging van uw winst. Als u bereid bent risico te nemen voor extra grote winsten is deze functie echt iets voor u.

Wild stars

De naam van deze gokkast van Amatic komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Misschien bent u al bekend met de term wild vanuit andere gokkast. In ieder geval komt er in deze video gokkast een symbool voor in de vorm van een ster die de functie van wild vervult. De functie van wild houdt in dat deze Wild starts ieder ander symbool kunnen vervangen. Indien er een winlijn is met 4 dezelfde symbolen en een wild symbool, zal dat dus betekenen dat u krijgt uitgekeerd alsof de volledige winlijn met hetzelfde symbool was gevuld. Met een Wild star op uw rollen heeft u dus gegarandeerd meer kans op winst en ook grotere winsten. Een extra leuke toevoeging in deze gokkast is dat er een mogelijkheid is een gratis respin te verdienen. Als er drie wild symbolen op één rol terechtkomen betekent dat een gratis respin. Tijdens deze respin blijven deze wild symbolen bovendien staan waardoor uw kans op winst groot is.