HomeWild respin

Gokkasten bonus

Een bijzondere en mooi vormgegeven gokkast met leuke extra's is Wild respin. Over de extra functies van deze gokkast zullen we het zo nog hebben. Eerst zullen we de makers en de vormgeving van deze gokkast onder de loep nemen. De video gokkast Wild respin is gemaakt door het Oostenrijkse Amatic. Dit bedrijf dat gokkast produceert pretendeert gokkast te maken die aansluiten bij de wensen van de gebruiker. In het geval van Wild respin heeft dat geleid tot een mooie gokkast die bovendien erg winstgevend kan zijn. Ook is het spel vrij eenvoudig te spelen wat het voor veel verschillende soorten spelers toegankelijk maakt. Het spel ziet er dus mooi en goed verzorgd uit. Dit heeft onder andere te maken met de mooie diepblauwe achtergrond met daarin de kleurrijke letters van de naam van deze gokkast. In deze achtergrond zijn tevens een paar figuurtjes verwerkt om het geheel net iets levendiger te maken. De symbolen die gebruikt worden ziet u vaker terug in gokkast van Amatic en zijn voor een groot deel symbolen van fruit. Onder andere kersen, citroenen en sinasappels komen voorbij. Na elke spin verschijnen er 20 symbolen in het speelveld. Dit zijn er 5 meer dan de 15 symbolen die voor een gokkast gebruikelijk zijn. De 20 symbolen in Wild respin zijn verdeeld over 5 rollen, dit betekent dat elke rol 4 symbolen bevat.

Hoe gaat Wild respin in zijn werk?

Voor het spelen van Wild respin is niet veel ervaring met gokkast vereist. Het spel is duidelijk en overzichtelijk dus u zult het snel onder de knie krijgen. Voor u start met spelen kunt u eerst het aantal winlijnen instellen op 10, 20, 30 of 40. Hoe minder winlijnen u heeft, hoe kleiner uw kans op winst. Maar des te meer winlijnen des te meer u ook kwijt bent aan inzet per spin. Mijn advies is om met alle 40 winlijnen te spelen en dan maar een kleine muntwaarde te kiezen. Want de andere factor waarmee u uw inzet kunt bepalen is natuurlijk de muntwaarde, deze kunt u veranderen door op Bet te klikken. Deze muntwaarde kan variëren van 1 cent tot 25 cent. Met de minimale muntwaarde speelt u met 10 winlijnen voor 10 cent per spin en met 40 winlijnen voor 40 cent. Deze bedragen zorgen dat Wild respin ook voor mensen met een klein budget goed te spelen is. Als u liever wat hoger inzet kunt u met de maximale muntwaarde en 40 winlijnen uitkomen op een inzet van 10 euro per spin. Wanneer u eruit bent met hoeveel winlijnen en welke muntwaarde u gaat spelen kunt u beginnen. U begint een spin door op start of auto start te drukken. Wanneer u op auto start hebt geklikt zal de computer automatisch voor u spinnen totdat u nog een keer op auto start drukt.

Extra functies

Eén van de extra functies die Amatic in al haar gokkast aanbiedt is gamble. Met deze functie is het mogelijk om na een winnende combinatie met uw winst door te spelen. U kunt deze winst verdubbelen door de juiste kleur kaart te gokken. Om uw winst te verviervoudigen moet u de soort van de gesloten kaart weten te raden. Dit is een leuke manier om met wat extra risico naar grote winsten te komen. Een andere extra functie is het scatter symbool. Dit is de gele ster en dit symbool heeft als enige niet te maken met winlijnen. Als u drie of meer van de scatter symbolen op een willekeurige plek op de rollen hebt staan, telt dit als winnende combinatie. Een andere extra is het wild symbool, dat alle andere symbolen behalve de scatter kan vervangen. Wanneer er twee dezelfde symbolen en een wild symbool op dezelfde winlijn liggen verandert de wild in het symbool en wordt zo een winnende combinatie gevormd. In Wild respin zit er zoals de titel van deze gokkast al weggeeft ook een respin functie aan verbonden. Als er een wild symbool verschijnt en de meest linker rol bestaat uit allemaal dezelfde symbolen ontvangt u namelijk een aantal respins. Deze gaan door tot geen van de nieuwe symbolen dezelfde is als die op de linker rol.