HomeWild diamonds

Gokkasten bonus

Een mooie en leuke gokkast gemaakt door Amatic is Wild diamonds. De gokkast van Amatic winnen de laatste tijd sterk aan populariteit waardoor steeds meer online casino's ze aan bieden. Wild diamonds is een video gokkast die mooie grafische vormgeving combineert met flinke winkansen. Om u voor het spelen alvast wat op weg te helpen bespreken we hier hoe deze gokkast in zijn werk gaat. Maar voor we op het spel zelf ingaan zal eerste opmaak en opbouw beschreven worden. De leuke ervaring van het spelen van Wild diamonds begint al zodra u de gokkast opent. Met een vlot en vrolijk deuntje wordt u welkom geheten bij deze online gokkast. Vervolgens kijkt u naar de verzorgde opmaak waarover deze gokkast beschikt. De donkerpaarse achtergrond waartegen de symbolen helder afsteken zorgt voor een rustige sfeer. In combinatie met kleurrijke en herkenbare symbolen heeft Wild diamonds alles wat een leuke gokkast moet hebben. De symbolen zijn stuk voor stuk symbolen die u ook in andere gokkast kunt tegenkomen. Voorbeelden van deze symbolen zijn bijvoorbeeld een watermeloen, kersen en een sinaasappel. De gokkast Wild diamonds doet al met al erg denken aan een traditionele gokkast. De naam wild diamonds is natuurlijk wel ergens op gebaseerd en hier komen we zo op terug. De 15 symbolen in deze gokkast worden verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Dit is vrij gebruikelijk voor een gokkast als deze.

Instellingen en functies

Er zijn een hoop instellingen die u voor of tijdens het spelen van Wild diamonds zelf aan kan passen. Wat te denken van bijvoorbeeld het geluid dat u op de achtergrond hoort. Niet ideaal, als u tijdens het spelen via uw eigen computer tegelijk naar muziek wilt luisteren. Daarom kunt u de muziek van Wild diamonds eenvoudig aan en uitzetten. Een misschien nog wel belangrijkere instelling is de inzet die u per spin betaald. Deze bepaald u natuurlijk voordat u gaat spelen. De ondergrens voor uw inzet per spin in Wild diamonds is 10 cent. Dit lage bedrag maakt het ook voor mensen die niet te veel geld aan gokken uit willen geven leuk om Wild diamonds te spelen. Als u liever toch wat hoger inzet kan dat in Wild diamonds tot een maximum bedrag van 10 euro per spin. Met de hoogste muntwaarde die voor die inzet nodig is, maakt u vanzelfsprekend ook kans op hogere winsten. Een ander functie die u in Wild diamonds aan en uit kan zetten is gamble. Deze functie stelt u in staat uw gemaakte winsten te vergroten. Wanneer u de functie aan zet komt u na een winnende spin in een andere omgeving terecht. U ziet hier van 7 kaarten de kleur en soort die ze hebben. Van een achtste gesloten kaart moet u zelf de kleur of soort raden. Als u de kleur van de gesloten kaart weet te raden levert dat u een verdubbeld aantal muntjes op. Voor het goed raden van de soort staat u zelfs een verviervoudiging van de gewonnen muntjes te wachten. Vindt u het te riskant om met uw volledige winst door te gokken? Dan kunt u met de functie half doorspelen met de helft van uw muntjes. De andere helft wordt dan aan uw saldo toegevoegd.

De wild diamond

Het symbool waar deze gokkast allemaal om draait is natuurlijk de wild diamond zelf. Deze diamant is om te beginnen goed voor enorme winsten. Met een volledige winlijn met 5 diamanten heeft u recht op het geweldige aantal van 40000 muntjes. Dit is direct het hoogste aantal van alle symbolen in deze video gokkast. Maar de wild diamond heeft ook nog een andere functie. Namelijk de functie van wild, die u misschien uit andere gokkast wel zult kennen. Een wild symbool is een symbool dat alle andere symbolen kan vervangen als dat een winnende combinatie oplevert. Met twee dezelfde symbolen en één wild symbool op een winlijn heeft u dus al recht op een mooie prijs. Wanneer het wild symbool bij u op de rollen verschijnt weet u dus dat uw winkansen flink verhoogd worden. Door de wild diamond wordt het spelen van Wild diamonds nog spannender!