HomeScarab Treasure

Gokkasten bonus

Scarab Treasure gokkast die anders is dan alle andere gokkasten, dit zie je gelijk wanneer je de gokkast opent. De gokkast heeft namelijk niet vijf rollen zoals je misschien gewend bent, maar heeft er maar één. Dit zorgt er voor dat de manier van spelen op de gokkast ook totaal anders is dan alle andere gokkasten. Zo zie je namelijk geen winlijnen, of andere zaken die je gewend bent van een gokkast. Bij Scarab Treasure zie je namelijk naast de rol waar je een scarabee, het oog van en Horus en het Ankh teken op hebt staan een tabel. In deze tabel zie je wederom deze drie afbeeldingen, naast deze drie afbeeldingen zie je vijf niet ingekleurde rechthoeken. Wanneer je een afbeelding hebt op de rol, dan zal je zien dat een van de rechthoeken ingekleurd wordt. Wanneer een rechthoeken ingekleurd wordt zal afbeelding wordt volgende spin meer waard worden, wanneer je alle vijf de rechthoeken vol hebt,dan heb je de maximale waarde van de afbeelding bereikt. Heb je dit voor alle drie de afbeeldingen, dan ontvang je de Treasure bonus, welke je boven aan de tabel kunt vinden.

Wanneer je rechts van de rol kijkt zie je hier het woord accumulated staan, met daaronder een rechthoek. In deze rechthoeken kun je zien welk bedrag je tot op dat moment bij elkaar gespeeld hebt. Ook zie je hier de take knop, deze kun je gebruiken om je winst uit te laten betalen, maar hier later meer over.

Besturing van Scarab Treasure

In totaal zie je vijf knoppen op Scarab Treasure, zoals eerder al gezegd zie je de take knop en onderaan het scherm zie je nog vier knoppen. Met behulp van de bet knop, welke onder de rol staat, kun je je inzet per spin instellen. Hierbij heb je de keuze uit bedragen die variëren tussen de tien eurocent en de twintig. Wanneer je de gewenste inzet ingesteld hebt kun je beginnen met spelen door op de startknop te drukken, welke je rechts van de bet knop kunt vinden. Druk je op deze knop dan zal er één spin gespeeld worden, waarna je door nogmaals op de knop te drukken een nieuwe spin kunt starten. Met behulp van de take knop kun je na iedere spin er voor kiezen om je winst uit te laten betalen. De reden hiervoor is, dat het mogelijk is om al je gewonnen geld te verliezen, maar hier meer over de spelregels.

Winnen op Scarab Treasure

Als je op de letter P van je toetsenbord drukt dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In dit menu kun je alle regels lezen die van toepassing zijn bij Scarab Treasure. Omdat je met égn rol speelt zijn de regels eigenlijk compleet anders dan op alle andere gokkast. Zo is het namelijk niet mogelijk om te winnen op winlijnen of om om met je winst door te gokken. Je kunt namelijk met iedere spin al een gok nemen, want op de rol staan vijf afbeeldingen en geen drie. Dit betekend dat andere twee afbeeldingen ook een functie hebben. De eerste afbeelding die je gaat vinden is de steen, wanneer je deze afbeelding hebt ontvang je geen winst maar verlies je ook niks. Echter staat er ook een schorpioen op de rol, deze schorpioen zorgt er voor dat je wanneer je deze draait je al je elkaar gespeelde winst tot op dat moment verliest. Om deze reden heb je de mogelijkheid om iedere spin er voor kiezen om alles uit te laten betalen met behulp van de take knop. Dit betekend dat je eigenlijk iedere spin die je speelt aan het gokken bent met je winst. Het is namelijk mogelijk om op ieder wel gezet moment een schorpioen te draaien en je kunt dus altijd het risico lopen alles te verliezen. Dit alles valt op de drie verschillende pagina's van het uitbetalingsmenu nogmaals te lezen, ook kun je lezen wat iedere afbeelding waard is wanneer je deze met een spin bij elkaar verdiend hebt.

Scarab Treasure in het kort

Scarab Treasure is een gokkast die anders is dan alle voorgaande gokkasten van Amatic industries. De enkele rol zorgt voor een compleet nieuwe spelervaring, iets wat de trouwe Amatic speler zeker aan zal spreken. Het is hierdoor zeker aangeraden om je geluk eens te beproeven op deze gokkast.