HomeRoyal unicorn

Gokkasten bonus

Een sprookjeachtige en mooie gokkast die steeds vaker wordt gespeeld is Royal unicorn. Deze gokkast van Amatic verdiende volgens ons dan ook een uitgebreide uitleg. Voordat we u over alle instellingen en extra's vertellen die in Royal unicorn voorkomen, zullen we eerst wat dieper ingaan op de vormgeving van deze gokkast. Wanneer u deze video gokkast opstart wordt u direct verwelkomd met een vrolijk deuntje. Ook de vormgeving van de gokkast is vrolijk en stijlvol te noemen. De donkerrode achtergrond waarop de symbolen in een paars kader staan afgebeeld, is bovendien rustig zodat uw ogen na tijden spelen niet hoeven te rusten. Als u na een spin een winnende combinatie weet te vormen zal opnieuw een vrolijk en sprookjesachtig muziekje klinken. De kleurrijke cijfers aan weerszijden van het speelveld en de stijlvolle letters erboven maken de mooie uitstraling van Royal unicorn helemaal af. Voor liefhebbers van mooie vormgeving en magische uitstraling is dit misschien wel de ideale gokkast. Waar de vormgeving nog erg fantasierijk is, daar is de verdeling van de symbolen over de rollen in Royal unicorn juist vrij standaard. Net als in de meeste andere gokkast komen er in Royal unicorn 15 symbolen op de rollen na een spin. De 15 rollen zijn gelijkmatig over de 5 rollen verdeeld dus op elke rol 3. Tussen de 15 symbolen kunt u over maar liefst 20 winlijnen winnende combinaties maken. Dit aantal winlijnen is vrij groot hetgeen ook vrij grote winkansen oplevert.

Instellingen

Voor u begint met spinnen is het natuurlijk belangrijk dat alle instellingen naar uw wens zijn aangepast. Zo moet u natuurlijk wel weten dat u de juiste inzet per spin betaald. De inzet kunt u in Royal unicorn aanpassen door de muntwaarde te veranderen. Door de muntwaarde op het laagst mogelijke niveau te zetten komt u uit op de minimale inzet van 10 cent per spin. Ideaal voor mensen met weinig spelervaring of een klein budget. Als u liever wat hoger inzet kunt u de muntwaarde natuurlijk verhogen. De hoogst mogelijke inzet die u per spin kunt betalen is 10 euro. Behalve uw inzet kunt u natuurlijk ook bijvoorbeeld het al dan niet voorkomen van geluidseffecten bepalen. Een leuke instelling die u bovendien aan kan zetten in de gokkast van Amatic is gamble. Met deze functie kunt u de winsten die u maakt in het reguliere spel verder vergroten. Als u een winnende combinatie hebt gevormd kunt u met het aantal muntjes dat u wint verder spelen in gamble. U kunt uw winst hier vergroten door de soort of kleur van een gesloten kaart goed te raden. Als u de kleur van deze kaart goed weet te raden verdubbeld uw winst. Weet u de soort goed te raden dan wordt uw winst zelfs verviervoudigd. Als u liever wat minder risico neemt kunt u met de knop half besluiten met slechts de helft van uw winst verder te spelen.

Extra's

Net als veel andere gokkast tegenwoordig hebben biedt ook Royal unicorn een aantal extra's die het spelen nog leuker kunnen maken. Dit zijn het wild symbool en het bonus symbool in dit geval. Het wild symbool bestaat in Royal unicorn uit de eenhoorn zelf. Deze eenhoorn heeft de speciale eigenschap dat hij alle andere symbolen kan vervangen indien dat een winnende combinatie oplevert. Door deze eenhoorn maakt u dus iedere spin dat hij verschijnt een veel grotere kans op winst. Het bonus symbool kan u naar gratis bonus spins leiden. Wanneer u meer dan 3 van de bonus symbolen op één van de middelste drie rollen hebt levert dat u 7 gratis bonus spins op. Voor deze bonus spins zal een willekeurig symbool benoemd worden tot multi-stacked symbool. Dit symbool zal vervolgens gedurende alle bonus spins de rol van extra wild innemen. Bovendien verschijnt dit symbool nooit alleen omdat het stacked is. Voor u het weet staan dus al uw rollen vol met dit symbool, hetgeen enorme winsten op kan leveren. Al met al zijn de extra's in Royal unicorn een echte toevoeging. Ze maken het spelen spaander en kunnen bovendien zorgen voor fantastische winsten. Als u het zelf binnenkort eens gaat proberen wensen we u veel speelplezier!