HomeRoman legion

Gokkasten bonus

Een leuke gokkast met een zeer fraaie opmaak is Roman legion. Deze sterk aan populariteit winnende gokkast van Amatic, is gebaseerd op het Romeinse leger. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze cultuur en bovendien van video gokkasten houden is dit de ideale gokkast. Voor we u zullen vertellen over de mogelijkheden en extra's van deze gokkast, gaan we eerst de opmaak en opbouw ervan verdere met u doornemen. Allereerst de achtergrond waartegen de spins in Roman legion zich afspelen. De mooie goudachtige gloed van de lucht en de contouren van de verschillende onderdelen van het Romeinse legioen bepalen de sfeer van deze gokkast. Ook de sierlijke letters waarin de naam van de gokkast erboven is geschreven dragen bij aan de klassieke sfeer. De geluidseffecten wanneer u een winnende combinatie vormt zij een combinatie tussen klassiek en vrolijk. Samen met de symbolen van onder andere een Romeinse soldaat en een aantal munten zijn al deze factoren goed op elkaar afgestemd. Naast de reguliere symbolen beschikt Roman legion ook over wilds en scatters waarover we u zo meer zullen vertellen. Dit alles maakt dat het spelen van de gokkast Roman legion een prettige ervaring is. Waar de opmaak van deze gokkast nog erg bijzonder is, daar is de opbouw van de symbolen dat niet. Zoals zoveel andere online gokkasten bestaat ook Roman legion uit 15 symbolen. Deze symbolen worden na iedere spin verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Deze opbouw is eigenlijk al met al vrij standaard voor een gokkast.

Instellingen en opties

Evenals de meeste andere gokkast heeft ook Roman legion een groot aantal instellingen die u naar eigen wens aan kunt passen. De eerder genoemde geluidseffecten kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uitzetten. Dit is gunstig als u bijvoorbeeld eens muziek wilt luisteren via uw computer terwijl u Roman legion speelt. Ook de inzet waarmee u Roman legion speelt kunt u natuurlijk naar eigen wens aanpassen. Dit aanpassen van uw inzet doet u door de muntwaarde waarmee u speelt te veranderen. Door het aanpassen van de muntwaarde kunt u tot een minimale inzet van 10 cent per spin komen. Deze lage inzet kan mensen die niet vaak gokkast spelen over de drempel helpen het toch eens voor weinig geld te proberen. Wanneer het spelen dan bevalt kunt u gerust kiezen voor een iets hogere inzet. De iets hogere inzet kan maximaal oplopen tot 10 euro per spin. Meer dan 10 euro kunt u in Roman legion niet inzetten op een spin. Als uw inzet is bepaald kunt u op start klikken om een spin te beginnen. Ook kunt u voor auto start kiezen als u liever heeft dat de computer uw spins automatisch uitvoert. Een leuke optie in de gokkast van Amatic is het verhogen van uw winst met de functie gamble. Deze functie laat u na het tonen van 7 kaarten de kleur of soort van de achtste gesloten kaart raden. Wanneer u de kleur van deze gesloten kaart weet te raden wordt uw winst verdubbeld. Raadt u zelfs de soort goed dan wordt uw winst verviervoudigd.

Wilds en scatters

Er zijn zoals we eerder vertelden twee speciale symbolen actief in Roman legion. Eerst zullen we u meer vertellen over het wild symbool dat verschijnt in de vorm van een schreeuwende legionair. Dit wild symbool heeft de speciale eigenschap dat het ieder ander symbool kan vervangen indien dat een winnende combinatie oplevert. Het enige symbool dat het niet kan vervangen is het scatter symbool. Het scatter symbool is een soldaat op een paard dat u naar leuke gratis bonus spins kan leiden. Wanneer u 3 of meer van deze symbolen op willekeurige posities op de rollen hebt staan kunt u 10 gratis bonus spins ontvangen. Tijdens deze bonus spins maakt u gratis kans op grote aantallen muntjes. Extra leuk is dat de wild symbolen tijdens de bonus spins op hun plek blijven staan totdat de bonus rondes voorbij zijn. Ook kan het wild symbool tijdens deze rondes ieder symbool vervangen, dus ook het scatter symbool. Tijdens de bonus spins maakt u dus nog meer kans op prijzen dan tijdens de reguliere spins!