HomeRed Chilli

Gokkasten bonus

De Red Chilli gokkast van Amatic is een gokkast in Mexicaanse sferen. Op de vijf rollen van de gokkast vindt je bijvoorbeeld flessen tequila, cactussen, bloemen van deze cactussen, sambaballen banjo's en jongedames met bloemen in hun haar. Wanneer je naast de rollen kijkt zie je hier twintig winlijnen weergegeven staan, deze worden weergegeven met twintig gekleurde vierkantjes die op hun zijde staan. Onder de twee rijen met winlijnen vindt je twee zwarte rechthoeken, in deze twee rechthoeken staan je balans (links) en je inzet per spin (rechts) weergegeven.

Besturing van Red Chilli

Onder de twee rechthoeken vindt je de zes besturingsknoppen van de gokkast. Zo zie je bijvoorbeeld de lines en bet knoppen, deze kun je vinden onder de vierde rol van links. Met deze twee knoppen stel je je inzet in. Met de lines knop kun je instellen of je met tien of twintig winlijnen wilt spelen. Zodra je dit ingesteld hebt kun je met behulp van de betknop instellen hoeveel geld je per winlijn in wilt zetten. Hierbij heb je de keuze uit bedragen die tussen de één eurocent en één euro variëren, wanneer je dit vertaald naar een spin komt dit neer op een bedrag tussen de tien eurocent en twintig euro.

Spelen op Red Chilli

Wanneer je de gewenste inzet ingesteld hebt is het tijd om te gaan spelen. Je kunt op Red Chilli op twee verschillende manieren spelen, namelijk automatisch en handmatig. Wanneer je op de auto startknop drukt, deze kun je uiterst links vinden, dan zal de gokkast automatisch na het eindigen van een spin een nieuwe spin starten. Wil je deze functie tijdens het spelen weer uitschakelen, dit is bijvoorbeeld nodig als je je inzet aan wilt passen, dan druk je nogmaals op de auto start knop. Wil je toch liever dat je bij iedere spin de controle hebt dan kun je handmatig spelen. Dit doe je door op de startknop, welke uiterst rechts te vinden is, te drukken.

Bonusspel van Red Chilli

Als je aan het spelen bent en je hebt een winst behaald dan zal je misschien opvallen dat de gambleknop, welke je naast de lines knop kunt vinden, gaat knipperen. De gamble knop gaat knipperen betekend dit dat je het bonusspel van Red Chilli kunt spelen. Wanneer je met autostart speelt zal je dit echter niet gaan zien, dit omdat de gokkast dan automatisch doorspeelt. Wil je toch het bonusspel kunnen spelen terwijl je met autostart speelt, dan moet je van te voren al op de gambleknop drukken. Doe je dit, dan zal het bonusspel zich automatisch openen en zal je zien dat er in het midden van het scherm een stapel speelkaarten op doemt.

Het is de bedoeling dat je raadt welke kaart bovenop deze stapel ligt. Dit doe je door op één van de twee kleurknoppen of op één van de vier afbeeldingsknoppen te drukken. Wanneer je dit gedaan hebt zal de kaart zichtbaar worden en zal je weten of je gewonnen hebt. Heb je het goede antwoord gegeven dan wordt je winst uit de spin bij een goede kleur verdubbeld en bij een goede afbeelding verviervoudigd. Heb je echter het antwoord fout dan verlies je je volledige inzet en keer terug naar de gokkast. Om te voorkomen dat je alles verliest kun je er voor kiezen om op de half of de collect knop te drukken. Druk je deze knop dan wordt de helft of je volledige winst uitbetaald.

Uitbetalingsmenu van Red Chilli

Heb je op de collect knop gedrukt dan keer je terug naar de gokkast waar je op de letter P van je toetsenbord kunt drukken. Doe je dit namelijk, dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu kun je lezen dat je tijdens een spin tot wel 2500 keer je inzet kunt winnen, ook is het mogelijk om tien gratis bonus spins te winnen. Ga je naar de tweede pagina van het menu dan zie je hier de winlijnen van de gokkast, de winlijnen betalen zowel van links als rechts uit. Ga je nog een pagina verder dan kom je bij het overzicht van bijzondere figuren. Ga je naar de laatste pagina van het menu dan vindt je de uitleg over de bonusspins, het is namelijk mogelijk om tijdens het spelen met de bonusspins om wederom bonus spins te winnen. Deze krijg je wanneer je wederom een Red Chilli figuur hebt.