HomeParty time

Gokkasten bonus

Wanneer u de naam van de gokkast Party time leest weet u eigenlijk al genoeg. Deze vrolijke gokkast van Amatic vindt dat het tijd is voor een feestje. En dat merkt u eigenlijk al zodra u de video gokkast opent, er klinkt direct een vrolijk feestnummer waardoor u direct in de stemming voor een feestje komt. De gehele vormgeving van deze gokkast is gericht op feest en u zal waarschijnlijk als vanzelf vrolijk worden tijdens het spelen van Party time. Wanneer u een winnende combinatie weet te vormen klinken bijvoorbeeld ook vrolijke deuntjes. Voor we de instellingen en manieren om te winnen in Party time aan u uit zullen leggen bespreken we eerst uitgebreid de opmaak en opbouw van deze gokkast. Allereerst de vrolijke paars met blauwe achtergrond van deze gokkast. In combinatie met de vrolijke letters en de sterren links bovenin zorgt deze achtergrond voor een vrolijke uitstraling. Ook de 15 symbolen die in Party time na iedere spin verschijnen passen binnen de feeststemming van deze video gokkast. Symbolen waar u dan aan kunt denken zijn bijvoorbeeld ballonen, champagne en slingers. Er zijn naast een hoop reguliere symbolen in Party time ook twee bijzondere symbolen, dit zijn het bonus en multiplier symbool waar we u zo meer over zullen vertellen. De 15 symbolen zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen zoals u ook in veel andere gokkast ziet.

Instellingen en combinaties

Voor u uw eerste spin in Party time start moet u eerst natuurlijk uw inzet per spin weten. Deze inzet kunt u natuurlijk zelf instellen door het veranderen van de muntwaarde waar u mee speelt. De laagste inzet die mogelijk is voor het spelen van één spin in Party time is 10 cent. Deze lage inzet maakt het mogelijk voor mensen met een klein budget of mensen die eerst aan de video gokkast willen wennen toch Party time te spelen. Er zijn natuurlijk ook mensen die graag een stuk hoger inzetten en ook dit is natuurlijk mogelijk in Party time. Met de hoogst mogelijk inzet van 10 euro per spin maakt u natuurlijk ook kans op grotere prijzen. Omdat u de hoogst mogelijk muntwaarde hebt zullen uw prijzen die in munten even groot zijn opeens meer echt geld opleveren. Als u uw inzet en ook de andere instellingen heeft bepaald kunt u beginnen met spelen. Door op start of auto start te drukken begint een spin. Nadat de spin afgelopen is hoopt u natuurlijk de meest winstgevende combinatie op de rollen te hebben staan. Van de reguliere symbolen zijn de 7, de taart en de champagnefles de meest winstgevende. De 7 levert namelijk bij een volle winlijn met 5 van deze symbolen 4000 muntjes op. De taart levert bij een volle winlijn zelfs al 20000 muntjes op. Voor een volle winlijn met 5 champagne flessen ontvangt u zelfs het waanzinnige aantal van 100000 muntjes. Flinke variatie in prijzen dus bij de verschillende combinaties in Party time.

Bijzondere symbolen in Party time

Een feest is natuurlijk geen feest als er niet iets bijzonders gebeurd. En met de bijzondere symbolen in Party time gebeurt er in deze gokkast zeker iets bijzonders. Allereerst is er het multiplier symbool dat zo maar op uw rollen kan verschijnen. Dit multiplier symbool kan uw winsten laten verdubbelen. Dat betekent dus kans op extra grote prijzen met het multiplier symbool. Dan is er nog het speciale bonus symbool dat u naar gratis bonus rondes kan leiden. Wanneer er 3 of meer van deze speciale symbolen op een willekeurige plek op uw rollen verschijnen ontvangt u deze bonus spins. De bonus symbolen hoeven hiervoor dus niet op dezelfde winlijn te liggen. Bij drie van de Party time bonus symbolen ontvangt u al 7 gratis bonus spins. Zijn het er 4 dan ontvangt u 10 bonus spins. Bij 5 van deze symbolen ontvangt u zelfs 15 bonus spins. Tijdens de bonus spins maakt u zonder zelf geld in te zetten kans op grote prijzen. Tevens betalen de symbolen tijdens deze bonus spins uit op elke willekeurige positie. Ook maakt u nog eens kans op nog meer bonus spins omdat de bonus symbolen gewoon blijven verschijnen.