HomeMerry fruits

Gokkasten bonus

Een leuke en speciale gokkast van Amatic is Merry fruits. Amatic is een bekende producent van gokkast die probeert rekening te houden met de wensen van de spelers. Dit hebben ze ook bij Merry fruits gedaan door deze gokkast eenvoudig en vrolijk te maken. Voordat we met u de mogelijkheden met betrekking tot instellingen en inzet en de bijzonderheden van Merry fruits doornemen, willen we eerst de vormgeving en sfeer uit de doeken doen. Als Merry fruits met twee woorden beschreven moest worden dan waren dat vrolijk en kleurrijk. Niet alleen de symbolen zijn kleurrijk ook de achtergrond en de opmaak is zeer kleurrijk. De roze achtergrond, met hier en daar een ster of een bubbel, geeft een rustige basis voor de stijlvolle manier waarop de naam van deze gokkast boven het speelveld is geschreven. De letters van Merry fruits zijn in allerlei kleuren opgeschreven net als de winlijnen aan weerszijden van het spel. De 15 symbolen in allerlei kleuren zijn verdeeld over 5 rollen, met op elke rol dus 3 symbolen. Het grappige aan Merry fruits is dat de kleur van de achtergrond van ieder symbool dezelfde is als die van het symbool. Zo ziet u dus zonder echt naar de symbolen te kijken al of u een grote kans op winst heeft na of tijdens een spin. De kleur van de achtergrond van de symbolen wordt dan namelijk een stuk eentoniger dan als u weinig dezelfde symbolen hebt. De symbolen zelf zijn op een erg mooie en vrolijke manier getekend hetgeen dit spel extra leuk maakt.

Instellingen en inzet

Als u Merry fruits gaat spelen kunt u dat natuurlijk het beste doen met de instellingen die bij u passen. U kunt bijvoorbeeld de taal uit het Engels veranderen naar Turks, Spaans of Duits. Ook kunt u de vrolijke achtergrond geluiden uitzetten door links boven op het geluid icoon te drukken. Het aantal winlijnen waarmee u in Merry fruits de winnende combinaties kunt vormen kunt u ook veranderen. U kunt met 10 of 20 winlijnen spelen. Bij 10 winlijnen kunt u weliswaar met een lagere inzet spelen maar zijn ook uw winkansen minder groot. Wanneer u met 20 winlijnen speelt zijn uw kansen op een winnende combinatie logischerwijs een stuk groter. Behalve van het aantal winlijnen is uw inzet ook afhankelijk van de muntwaarde. Deze muntwaarde kunt u veranderen door op bet te drukken. De muntwaarde waarmee u Merry fruits kunt spelen kan variëren tussen de 1 en 50 cent. Met 10 winlijnen en de minimale muntwaarde komt u daardoor uit op een minimale inzet van 10 cent per spin. Als u liever met 20 winlijnen en de maximale muntwaarde speelt komt u uit op de maximale inzet van 10 euro per spin. Binnen deze grenzen kunt u zelf uw eigen inzet bepalen hetgeen Merry fruits voor iedereen toegankelijk maakt. U kunt met iedere inzet mooie winsten maken. Met een extra functie zoals gamble kunt u zelfs uw winsten nog verder verhogen als u voor de echt grote klappers wilt gaan.

Bijzonderheden in Merry fruits

Net als de meeste andere hedendaagse gokkast heeft ook Merry fruits een aantal bijzonderheden die het spelen nog aantrekkelijker maken. In Merry fruits is er dus bijvoorbeeld de eerder genoemde gamble functie die u de kleur of soort van een kaart laat raden voor hogere winsten. Maar er zijn ook twee speciale symbolen die u aan grotere winst kunnen helpen. Dit zijn het wild en het scatter symbool. Het wild symbool heeft op zichzelf al een flinke waarde van 10000 muntjes voor een volle winlijn. Maar de bijzondere functie van dit wild symbool is dat het ieder ander symbool kan vervangen in een winnende combinatie. Met de wild op de rollen maakt u dus flink veel meer kans op winst. Het enige symbool dat niet door het wild symbool vervangen kan worden is de scatter. Het scatter symbool is een bijzonder symbool dat u gemakkelijk grote winsten op kan leveren. Het scatter symbool betaald namelijk op alle posities uit, niet alleen als de symbolen op dezelfde winlijn staan. Bij 4 van deze symbolen krijgt u bijvoorbeeld al 4000 muntjes. Bij 5 symbolen op willekeurige plekken wint u zelfs maar liefst 100000 muntjes.