HomeMermaids gold

Gokkasten bonus

Een leuke en originele gokkast is Mermaids gold. Deze gokkast is van de makers van Amatic, de gokkast van deze producent winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. De kracht van de gokkast van Amatic zit in het combineren van een mooie vormgeving met eindeloos speelplezier. Ook bij Mermaid gold zijn deze beide factoren aanwezig in de gokkast. Om te beginnen de vormgeving van Mermaids gold, deze doet u denken aan een levendige onderwaterwereld. De achtergrond van deze gokkast is dan ook diepblauw en doet denken aan een oceaan. De vrolijke muziek wanneer u een winnende combinatie weet te vormen, voegt ook echt wat toe aan de spelervaring. In combinatie met deze vrolijke muziek en de rustige achtergrond komen de vrolijke en kleurrijke symbolen goed tot hun recht. De symbolen waar gebruik van wordt gemaakt passen perfect binnen het onderwater thema. Er zijn een wild en bonus symbool die u naar extra winsten kunnen leiden, maar ook met de reguliere symbolen maakt u voldoende kans op mooie prijzen. De reguliere symbolen die u het meest opleveren zijn de oranje vis, de schildpad en de dolfijn. Voor de oranje vis krijgt u bij een volle winlijn met 5 symbolen al 8000 muntjes. De dolfijn en schildpad zijn zelfs nog winstgevender. Voor een volledige winlijn met 5 dolfijnen of schildpadden ontvangt u namelijk 15000 muntjes. De 15 symbolen die na iedere spin verschijnen zijn overigens net zo verdeeld als bij de meeste andere gokkast. De symbolen beslaan namelijk 5 rollen en 3 rijen.

Instellingen in Mermaids gold

Voor u start met het spelen van Mermaids gold moet u een aantal dingen weten. Het is bijvoorbeeld belangrijk te weten wat het minimale en maximale bedrag zijn dat u per spin in kunt zetten. Tussen deze twee grenzen kunt u natuurlijk zelf uw inzet bepalen door de juiste muntwaarde te kiezen. De minimale inzet waarmee u in Mermaids gold kunt spinnen is 10 cent. Wanneer u liever wat hoger inzet kunt u deze inzet verhogen tot maximaal 10 euro per spin. Als u uw inzet heeft bepaald kunt u gaan beginnen met spinnen. Een spin kunt u natuurlijk handmatig beginnen door op start te drukken. Als u liever kijkt hoe uw spins automatisch worden gedaan kiest u de functie auto start. Wanneer uw spin af is gelopen moet u hopen dat er via één van de 10 winlijnen een combinatie ontstaat. Dit zijn natuurlijk niet de enige instellingen die u zelf aan kunt passen, u kunt bijvoorbeeld het geluid natuurlijk zelf aan of uitzetten. Ook de functie gamble die Amatic in al haar gokkast aanbiedt kunt u zelf aanzetten. Deze functie stelt u in staat uw gemaakte winst flink te vergroten. Wanneer u een winnende combinatie hebt gevormd en voor gamble hebt gekozen komt u in een ander omgeving terecht. U ziet dan rechtsboven van 7 verschillende kaarten de soort en dus ook de kleur. De achtste kaart is gesloten en hiervan moet u de kleur of soort raden. Raadt u de kleur dan verdubbeld uw winst, raadt u zelfs de soort goed dan wordt uw winst 4x groter.

Wilds en scatters

Buiten de reguliere symbolen zijn er dus ook twee speciale symbolen in Mermaids gold te vinden. Dit is het wild symbool in de vorm van het gezicht van de zeemeermin en het scatter symbool in de vorm van het schatkistje. Behalve dat deze symbolen bij een winnende combinatie een flinke hoeveelheid muntjes opleveren hebben beide symbolen ook speciale functies. Allereerst het wild symbool dat u misschien wel kent uit andere gokkast. Een wild symbool is een symbool dat alle andere symbolen kan vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. Het leuke in Mermaids gold is dat het wild symbool ook nog eens zorgt voor verdubbeling van de winst in combinaties waarin ze deelneemt. Het bonus symbool is het enige symbool dat niet door een wild vervangen kan worden. Bij 3 of meer van deze bonus symbolen op uw rollen ontvangt u 10 gratis bonus spins. Tijdens deze bonus spins worden uw winsten verdrievoudigd, en lopen de winlijnen bovendien niet alleen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links.