HomeMagic idol

Gokkasten bonus

Een leuke en mooie gokkast van Amatic is Magic idol. Alles aan deze gokkast is vrolijk en gezellig, hetgeen vaak op de spelers over zal slaan. De hele uitstraling van dit spel is tropisch en doet u denken aan een schitterende omgeving in bijvoorbeeld Afrika. Het begint al wanneer u het spel opstart en direct een vrolijke kreet te horen krijgt. Ook wanneer u een winnende combinatie weet te vormen wordt een vrolijk deuntje gecombineerd met een schreeuw hoorbaar. De mooie lichtgele achtergrond met daarom heen de donkergroene randen maakt dat de symbolen goed zichtbaar zijn en mooi afsteken tegen de achtergrond. Ook de symbolen die op de rollen verschijnen zijn allemaal zeer vrolijk en kleurrijk. Voorbeelden van gebruikte symbolen zijn bijvoorbeeld de Toekan en een tropische vis. Ook een tropische trommel en een man en vrouw die er als een soort Indiaan uitzien komen op de rollen voor. Over de waarde van de symbolen en over sommige speciale functies zullen we u zo nog wat meer vertellen. De vormgeving van deze video gokkast is dus zeker niet alledaags of standaard. De opbouw waarvoor gekozen is bij Magic idol is juist wel redelijk standaard. De 15 symbolen zijn verdeeld over 5 rollen, waardoor er op elke rol 3 symbolen staan. Tussen deze 15 symbolen lopen 10 winlijn waarvan u de nummers aan beide kanten van het speelveld ziet staan. Over deze winlijnen moet u uw combinaties zien te vormen.

Inzet en symbolen

Alvorens u uw eerste spin start bepaalt u eerst natuurlijk uw inzet. Met deze inzet kunt u in Magic idol variëren door de muntwaarde te veranderen. De laagst mogelijke inzet die u per spin kunt betalen is 10 cent. Dit is een aardig laag bedrag waardoor u zonder veel geld uit te geven een groot aantal spins kunt uitvoeren in Magic idol. Als u liever wat hoger inzet kunt u tot maximaal 10 euro per spin inzetten. Als u uw inzet heeft bepaalt en ook de geluidseffecten en de functie gamble aan of uit heeft gezet kunt u beginnen met spinnen. Gamble is trouwens een functie die u verder laat spelen met uw winst door de kleur of soort van uw kaart te raden. Extra kans op grote winsten dus maar ook extra risico als u deze functie aan heeft staan. Wanneer u na een spin de symbolen bekijkt hoopt u natuurlijk dat er een grote winst voor u uitrolt doordat u een winnende combinatie op een winlijn heeft staan. Twee van de meest winstgevende symbolen zijn de man en de vrouw. Als u een volledige winlijn vult met deze symbolen heeft u recht op een prijs van maar liefst 8000 muntjes. Maar dat is nog niks vergeleken bij de prijs die u voor het strand met palmbomen kan pakken. Bij een volle winlijn met 5 van deze symbolen wint u maar liefst 100000 muntjes. Met alleen de reguliere symbolen kunt u dus al enorme prijzen pakken. En dan is er ook nog eens een bonus symbool dat u aan nog meer mooie winst kan helpen.

Het bonus symbool

Het bonus symbool dat in Magic idol voorkomt heeft een aantal speciale functies. Maar het heeft ook gewoon de functie van normaal symbool dat u muntjes oplevert. Bij een combinatie van 3 symbolen over één winlijn 400 muntjes, bij 4 symbolen 2000 muntjes en bij een volledige winlijn met 5 symbolen zelfs 10000 muntjes. Het bonus symbool ziet er overigens uit als een beschilderd masker voor een rode achtergrond. Maar het bonus symbool kan u meer opleveren dan alleen muntjes. Bij een aantal van 3 bonus symbolen ontvangt u namelijk 15 gratis bonus spins. De 3 bonus symbolen die hiervoor zorgen hoeven daarvoor niet eens op dezelfde winlijn te staan maar mogen gewoon verspreid over de rollen en winlijnen voorkomen. Tijdens de bonus spins maakt u zonder dat dat u geld kost kans op mooie prijzen. De kansen op winst zijn in deze bonus rondes groot en bovendien worden uw winst nog eens met drie vermenigvuldigd. Tijdens de bonus rondes kunnen ook gewoon bonus symbolen op de rollen voorkomen. Hierdoor maakt u kans op nog meer bonus spins die vervolgens bij het al staande aantal worden opgeteld.