HomeMagic Forest

Gokkasten bonus

Ben je een fan van mythische wezens dan heb je sowieso gehoord van de kabouters in Ierland met hun potten goud die geluk brengen. Nou nu kun je dat geluk ook beproeven op de gokkast Magic Forest.

De Magic Forest gokkast

Wanneer je de gokkast opent zie je gelijk de gelukskabouters uit Ierland staan op de vijf rollen van de gokkast. Naast de kabouters zie je ook nog hun potten met goud en andere attributen die geluk brengen zoals hoefijzers, klavertjes vier en lieveheersbeestjes. Naast deze afbeeldingen die je geluk moeten brengen tijdens het spelen zijn de rollen ook nog versierd met verschillende kleurige letters. Als je naast de rollen kijkt dan zie je twintig gekleurde cirkels staan. Deze twintig gekleurde cirkels zijn de lijnen waarmee je kunt spelen op de gokkast. Kijk je onder deze cirkels dan zie je twee rechthoeken met gele letters er in. In deze twee rechthoeken kun je je balans (links) en je inzet per spin (rechts) aflezen tijdens het spelen.

Besturing van Magic Forest

Onder de inzet en balans vindt je de bediening van de gokkast. De gokkast heeft zes knoppen, waarmee je verschillende zaken in kunt stellen. Voordat je gaat spelen is het aan te raden om eerst je inzet in te stellen, dit doe je door op de bet en lines knoppen te drukken. Deze knoppen kun je onder de tweede rol van rechts vinden. De reden dat je twee knoppen nodig hebt voor het instellen is omdat je inzet per spin bepaald wordt door je inzet per lijn, die je instelt met behulp van de bet knop, vermenigvuldigd met het aantal lijnen waarmee je speelt. Het aantal lijnen waarmee je speelt stel je in met de lines knop, je kunt hier kiezen uit een minimum van tien lijnen en een maximum van twintig. Voor je inzet per lijn is het minimum vastgesteld op één eurocent en het maximum is hierbij vijftig eurocent, dit betekend dat een spin minimaal tien eurocent en maximaal tien euro kost. Dit alles kun je echter gemakkelijker instellen wanneer de je instelmenu's opent door op één van de twee rijen met winlijnen te klikken. In deze menu's kun je alles instellen door op de min en plus knoppen te drukken die je onder en boven aan het menu ziet.

Als je hier klaar mee bent kun je gaan spelen, dit kun je doen door op de start knop te drukken. Druk je op de start knop dan zal je ziend at er één spin gespeeld wordt, waarna je opnieuw op de start knop moet drukken voor een nieuwe spin. Heb je geen zin dat je dit iedere keer moet doen dan kun je op de auto start knop drukken die je onder je balans ziet. Druk je deze knop namelijk in dan wordt automatisch iedere keer een nieuwe spin gestart na de laatste tot je de functie weer uitschakelt door nogmaals op de knop te drukken.

Bonusspel Magic Forest

Als je naast de lines knop kijkt dan zie je de gamble knop, deze knop zal gaan knipperen wanneer je wint tijdens een spin als je met de start knop speelt. Dit is omdat je dan de kans krijgt om met je winst het bonusspel te spelen en deze daardoor te verhogen. Dit zal je echter niet zien als je met de auto start functie speelt, echter kun je dan ook gewoon het bonusspel spelen. Om het bonusspel te kunnen spelen in auto start modus moet je de gamble knop voor het spelen al indrukken, dan zal het bonusspel automatisch geopend worden. In het bonusspel zie je in het midden van het scherm een stapel kaarten, het is het doel dat je raadt welke kaart boven op deze stapel ligt. Dit kun je raden door op één van de drie knoppen te drukken die je zowel links als rechts naast de stapel ziet. Voordat je dit doet is het echter aan te raden om eerst te kijken welke kaarten al gevallen zijn. De gevallen kaarten kun je rechts boven in het scherm vinden. Heb je dit gedaan, dan heb je nog een keuze die je kunt maken voordat je gaat spelen. Je kunt er namelijk voor kiezen om maar met de helft van je inzet te spelen, dit kun je doen door op de half knop onder aan het scherm te drukken. De reden dat je dit kunt doen is omdat je bij het geven van een verkeerd antwoord je volledige inzet verliest. Geef je het goede antwoord dan staat hier natuurlijk ook wat tegen over, gok je de goede kleur dan krijg je twee keer je inzet uitbetaald en bij een goede afbeelding krijg je zelfs vier keer je inzet. Naast dat je twee of vier keer je inzet uitbetaald krijgt, krijg je ook nog een kans om met je nieuwe inzet te gokken. Wil je dit echter niet dan kun je op collect drukken waarna je al je geld ontvangt in je balans en je terugkeert naar Magic Forest.

Uitbetalingsmenu

Als je weer bij de gokkast bent en je drukt op de letter P van je toetsenbord dan kom je in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu valt te lezen wat je kunt winnen tijdens het spelen met deze geluksgokkast. Je kunt namelijk tot wel 375 keer je inzet winnen tijdens één spin en of dat nog niet genoeg is kun je ook nog eens tien gratis spins winnen die drievoudig uitbetalen. Deze tien gratis spins krijg je wanneer je drie of meer potten met goud verzameld hebt tijdens één spin. Om de spins te ontvangen hoeven deze potten niet eens op een winlijn te liggen, dit geldt natuurlijk wel voor alle andere figuren. Om deze reden is het zeker even aan te raden om naar pagina twee van het menu te gaan, want hier kun je alle lijnen zien die van links naar rechts afgelezen worden. Ga je nog een pagina verder dan zie je daar weer de afbeelding van de pot met goud waarbij je kunt lezen dat deze op iedere positie betaalt. Hier zie je echter ook de kabouter, de kabouter is speciaal deze kan namelijk iedere andere afbeelding aannemen, de enige uitzondering hierop is de pot met goud.