HomeLucky coin

Gokkasten bonus

Een bijzondere gokkast met een Aziatische uitstraling is Lucky coin. Deze gokkast is gemaakt door Amatic, de producent die de laatste tijd bezig is met een opmars in het land van de online casino's. Omdat ook Lucky coin steeds vaker aangeboden wordt willen we deze gokkast graag uitgebreid voor u bespreken. Allereerst zullen we het uiterlijk en de sfeer van Lucky coin met u bespreken, want als de sfeer niet bij u past moet u misschien een andere gokkast proberen. Zoals eerder genoemd werd heeft Lucky coin een Aziatische uitstraling. Dit zit hem zowel in de vormgeving van de achtergrond en de symbolen als in de geluidseffecten die op de achtergrond klinken. Wanneer u een winnende combinatie weet te vormen klinkt namelijk een vrolijk Aziatisch deuntje. De achtergrond waarop de symbolen na een spin stilvallen is donkergroen met rode strepen. Bovenin ziet u een soort Chinese draak en in sierlijke letters staat er Lucky coin geschreven. De symbolen waarmee wordt gespeeld zijn ook onder andere deze draken en een lotus bloem. Van de reguliere symbolen zijn deze bloem en de draken ook de meest winstgevende. Voor een volle winlijn met 5 lotus bloemen kunt u 8000 muntjes bijschrijven. Voor een volle winlijn met één van de twee mooi getekende draken is het aantal muntjes zelfs 15000. Naast de reguliere symbolen zijn er in Lucky coin ook wild symbolen en scatter symbolen aanwezig, hierover zullen we straks meer vertellen.

Inzet bepalen en starten met spelen

De belangrijkste beslissing die u neemt voor u Lucky coin wilt spelen is de inzet waarmee u speelt. Deze inzet bepaalt hoe lang u met uw budget kunt spelen en ook hoe hoog eventuele prijzen uit zullen vallen. U kunt uw inzet veranderen door simpelweg de muntwaarde waar u mee speelt aan te passen. De minimale inzet die u bij Lucky coin moet betalen per spin is 10 cent. Deze lage inzet maakt het mogelijk eerst een te kijken hoe het spel werkt, voor dat u er meer geld op in gaat zetten. Wanneer u al wat meer ervaren bent met gokkast kunt u natuurlijk gerust met een hoger bedrag spinnen. Het bedrag dat u in deze video gokkast maximaal in kan zetten per spin is 10 euro. Wanneer u uw inzet heeft bepaald kunt u nog wat sleutelen aan de andere instellingen. U kunt natuurlijk het geluid aan of uitzetten en datzelfde geldt voor de functie gamble. Met gamble kunt u uw eerder winsten verder verhogen door de juiste kleur of soort van een gesloten kaart te raden. Met het juist raden van de kleur van de kaart wordt uw winst in muntjes verdubbeld. Wanneer u de soort goed raadt krijgt u zelfs 4 keer zoveel muntjes. U kunt doorspelen met gamble zolang u wilt maar loopt dan natuurlijk wel het risico al uw winst te verspelen. Daarom zijn er de functies half en collect, met half speelt u verder met de helft van uw winst en met collect wordt uw volledig winst aan uw saldo toegevoegd.

Wild en scatter symbolen

Er zijn in Lucky coin dus twee speciale symbolen die u extra winst kunnen bezorgen: wilds en scatters. Wilds verschijnen in de vorm van een vrouw en kunnen u helpen combinaties te vormen. Ze helpen u doordat deze wilds ieder ander symbool kunnen vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. Bovendien worden in Lucky coin combinaties die met behulp van een wild tot stand komen ook nog eens verdubbeld. Zo koppelen deze wilds dus als ze verschijnen grotere winkansen aan kans op grotere winst. De wilds zijn alleen niet in staat het scatter symbool te vervangen. Dit symbool levert net als de wilds een leuk bedrag aan muntjes op wanneer u er een combinatie mee kunt vormen. Maar bovendien levert dit scatter symbool u 15 gratis bonus spins op indien er 3 van op uw rollen staan. Tijdens deze bonus spins maakt u kosteloos kans op zeer mooie bedragen. U maakt tijdens deze bonus spins ook nog eens grotere kans op winnende combinaties. Ook worden de winsten die tijdens deze bonus spins behaald worden allemaal verdrievoudigd. De bonus spins en wild functies maken het spelen van Lucky coin nog spannender!