HomeLucky bells

Gokkasten bonus

Een gokkast die zelfs de grootste chagrijn vrolijk kan maken is Lucky bells. Zodra u deze gokkast opent hoort u een vrolijk en aanstekelijk deuntje. De felle kleuren van de symbolen en de achtergrond spatten zowat van uw scherm af. De achtergrond bestaat uit een rode rustige kleur met daarin sterren en bellen verwerkt. Met sierlijke groene letters is hiertussen de naam van deze gokkast geschreven. Aan weerszijden van het speelveld staan de nummers van de winlijnen in kleurrijke vakjes geschreven. Dit alles zorgt voor een vrolijke en kleurrijk geheel. De symbolen passen perfect in dit geheel en zijn ook zeer kleurrijk. De meeste symbolen zult u vast eerder zijn tegengekomen in gokkasten of gokkast. Symbolen die onder andere gebruikt worden zijn citroenen en appels. Van de reguliere symbolen zijn de watermeloen en de tros druiven de meest winstgevende. Bij een volle winlijn met 5 van deze symbolen ontvangt u namelijk maar liefst 25000 muntjes. Behalve de reguliere symbolen zijn er in Lucky bells ook nog twee bijzondere symbolen waarover we zo meteen meer zullen vertellen. De 15 symbolen in Lucky bells worden verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Dit is vrij gebruikelijk voor een dergelijke gokkast, dus de makers van Amatic doen hier niets raars. De Oostenrijkse producent van gokkast Amatic staat bekend om haar klantvriendelijke gokkast, en hier is ook Lucky bells een goed voorbeeld van.

Knoppen en mogelijkheden

Voor u over gaat tot het daadwerkelijk spelen van Lucky bells is het goed te weten wat alle verschillende knoppen in beeld betekenen. Om te beginnen de knop waar Lines op staat, die natuurlijk betrekking heeft op het aantal winlijnen. Dit aantal kunt u instellen op 10 of 20. Met 10 winlijnen maakt u minder kans op een winnende combinatie maar u kunt wel met een lagere inzet spelen. Een andere factor waarvan die inzet afhankelijk is, is de muntwaarde die u kunt aanpassen met de knop Bet. De muntwaarde kan variëren tussen de 1 cent en de 50 cent. De muntwaarde en het aantal winlijnen bij elkaar genomen maakt dat de minimale inzet waarmee u een spin in Lucky bells kunt spelen 10 cent is. Wanneer u liever wat groter inzet met een muntwaarde van 50 cent en 20 winlijnen komt u uit op de maximale inzet van 10 euro per spin. Logischerwijs maakt u met een hogere muntwaarde ook kans op hogere winsten. Als u uw inzet en het aantal winlijnen hebt bepaald kunt u beginnen met spelen door op start of auto start te drukken. Met auto start kiest u ervoor een aantal spins automatisch uit te laten voeren. Totdat u nog een keer op auto start drukt zal de computer automatische spins voor u uit blijven voeren. De laatste knop die we nog moeten bespreken is gamble. Deze kunt u alleen gebruiken na een winnende combinatie om uw winst te vergroten. Dit doet u door de kleur of soort van een gesloten kaart uit een kaartspel goed te raden.

Bijzondere symbolen

Zoals zoveel gokkast van Amatic beschikt ook Lucky bells over bijzondere symbolen die u kunnen helpen met het behalen van mooie winsten. De Lucky bells waaraan dit spel zijn naam te danken heeft is één van deze bijzondere symbolen. Deze bel doet namelijk dienst als wild symbool. Een wild symbool is een bijzonder symbool dat ieder ander symbool kan vervangen. Het wild symbool zal alleen het symbool vervangen dat u een winnende combinatie oplevert. Bijzonder in Lucky bells is dat het wild symbool een zogeheten expanding wild is die zich over een hele rij kunnen verspreiden. De andere twee bijzondere symbolen zijn scatter symbolen, ze verschijnen in de vorm van een ster en een lieveheersbeestje. Deze leiden u niet zoals in veel andere gokkast naar een bonus spel maar naar directe winsten. Eigenlijk werken deze symbolen als gewone symbolen maar dan zonder winlijnen. Wanneer er 3 of meer van dezelfde scatter symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen staan leveren ze u dus winst op. Bij de ster kunnen dit er maximaal 3 zijn maar die leveren dan al wel 400 muntjes op. Voor het maximale aantal van 5 lieveheersbeestjes wint u zelfs 2000 muntjes!