HomeLovely lady

Gokkasten bonus

Een leuke gokkast met een bijzondere vormgeving is Lovely lady. Deze leuke gokkast wint de laatste tijd net als veel andere gokkasten van Amatic aan populariteit. Omdat u waarschijnlijk graag met voldoende informatie begint met spelen helpen we u graag op weg. Voor we over manieren om te winnen en de vele extra's die u extra winst kunnen bezorgen vertellen, zullen we eerst de vormgeving en de opbouw van deze gokkast met u doornemen. De uitstraling die u waarschijnlijk tijdens uw eerst blik op Lovely lady bijblijft is die van vrolijk en mooi vormgegeven gokkast. De grafische kwaliteit van deze video gokkast laat niet te wensen over en de manier waarop de symbolen zijn getekend is leuk en kleurrijk. Voorbeelden van deze leuke symbolen zijn bijvoorbeeld een paddenstoel, een klavertje vier en een varkentje. De geluidseffecten die bij het spelen komen kijken zijn ook een leuke toevoeging en kunnen de spanning tijdens het spelen vergroten. De opbouw van dit spel is vrij standaard voor online gokkast. Er zijn namelijk 15 symbolen die na elke spin verschijnen en die verdeeld worden over 5 rollen en 3 rijen. Tussen de 15 symbolen moet u natuurlijk proberen winnende combinaties te vormen die u winst op leveren. De winnende combinaties in Lovely lady kunt u vormen over één van de 10 winlijnen waarmee u altijd speelt in Lovely lady.

Instellingen en symbolen

Voordat u kunt beginnen met spelen is het natuurlijk van belang te weten welke instellingen en symbolen er in Lovely lady voorkomen. Misschien wel de belangrijkste van alle instellingen is natuurlijk de inzet die u per spin betaalt. Deze inzet kan u natuurlijk aanpassen door de muntwaarde te veranderen. Wanneer u de laagste muntwaarde kiest komt u uit op de minimale inzet van 10 cent per spin. Als u liever wat hoger inzet en de muntwaarde verhoogd tot het maximale niveau komt u uit op een inzet per spin van 10 euro. Als u uw inzet en bijvoorbeeld het geluid naar uw eigen wens heeft aangepast kunt u beginnen met spelen. In Lovely lady zijn er veel reguliere symbolen en twee bijzondere symbolen. De twee bijzondere symbolen waar we zo meer over zullen vertellen zijn het scatter symbool en het symbool van de Lovely lady zelf. Een aantal van de reguliere symbolen levert al vanaf 2 symbolen op één winlijn muntjes op. Dit ziet u niet vaak in gokkast en Lovely lady biedt dus eigenlijk meer winkansen dan de meeste andere video gokkasten. Als u voor de grote prijzen wilt gaan moet u de bijzondere symbolen, het hoefijzer, het klavertje vier, het lieveheersbeestje, de paddenstoel of het varkentje hebben. Voor het hoefijzer en het klavertje ontvangt u bij een volle winlijn 5000 muntjes. Bij het varkentje zijn dit er 8000. En bij het lieveheersbeestje en de paddenstoel zijn er zelfs 15000 muntjes bij een volledige winlijn.

Bijzondere symbolen

Nog meer winst dan met de reguliere symbolen maakt u dus met de bijzondere symbolen. Dit zit hem niet alleen in het aantal muntjes dat u voor combinaties ontvangt maar ook in de functies van wilds en scatters. Het aantal muntjes dat u bijvoorbeeld voor een volle winlijn met Lovely lady ontvangt is 180000. Voor een combinatie van 5 scatter symbolen is dit aantal iets minder namelijk 100000 muntjes. De speciale functie die de Lovely lady heeft is die van wild symbool. Een wild symbool helpt winnende combinaties vormen doordat dit symbool ieder ander symbool in een combinatie kan vervangen. Bovendien verdubbelt de Lovely lady in deze video gokkast ook nog de waarde van de combinatie waaraan ze als wild deelneemt. Extra kans op winst en bovendien dubbele winsten met de Lovely lady dus. Het enige symbool dat de Lovely lady niet kan vervangen is het scatter symbool. Dit symbool heeft een speciale positie in het spel, het leidt u namelijk naar het bonus spel. Bij een aantal van 3 of meer scatter symbolen op de rollen ontvangt u 15 gratis bonus spins. Deze bonus spins zijn spins die u speelt zonder dat u daar zelf voor hoeft in te zetten. Bovendien worden al uw winsten in deze bonus rondes met 3 vermenigvuldigd.