HomeLady joker

Gokkasten bonus

Eén van de nieuwste gokkast die is uitgebracht is Lady joker. Deze gokkast van Amatic is pas in het begin van 2015 online gelanceerd. De Oostenrijkse gokkast producent Amatic staat bekend om haar leuke gokkast die ook nog eens eenvoudig te spelen zijn. Voor we de manier waarop Lady joker gespeeld moet worden en de extra's bespreken, zullen we het eerst over de vormgeving en opbouw hebben. Al direct wanneer u deze gokkast opent wordt de sfeer bepaald door een vrolijk muziekje. Een zelfde soort vrolijk deuntje wordt hoorbaar wanneer u een winnende combinatie weet te vormen. Behalve de geluidseffecten is ook de volledige vormgeving vrolijk te noemen. De donkerblauwe achtergrond en de kleurrijke symbolen zorgen voor een leuke en vrolijke sfeer. De symbolen die gebruikt worden in Lady joker zijn bovendien vrij origineel omdat ze niet in andere gokkast voorkomen. Voorbeelden van symbolen zijn onder ander het schoppen, klaver, harten en ruiten symbool. Ook zijn er een wild en een scatter symbool in deze video gokkast, over deze symbolen zullen wij u zo meer informatie geven. De verdeling van de 20 symbolen over de rollen is niet standaard. De meeste andere gokkast hebben namelijk in plaats van 20 maar 15 symbolen die op de rollen verschijnen. In Lady joker zijn de 20 symbolen verdeeld over 5 rollen en 4 rijen. Tussen de 20 symbolen moet u via de verschillende winlijnen proberen winnende combinaties te maken om muntjes te verdienen.

Instellingen en inzet

In Lady joker zijn een hoop instellingen die u naar eigen wens aan kunt passen. De eenvoudigste hiervan staan links boven in uw beeld als u Lady joker speelt. Dit zijn namelijk de taal, het geluid en de paytable van het spel. De taal kunt u hier aanpassen en het geluid aan en uit zetten. Met de paytable krijgt u inzicht in de waarde van de verschillende combinaties. De andere instellingen die voor het spelen van Lady joker van belang zijn staan onderin uw beeld. Om te beginnen de knop Lines, met deze functie kunt u het aantal winlijnen waar u mee speelt aanpassen. Hoe hoger het aantal winlijnen waar u mee speelt hoe groter uw kans op winnende combinaties natuurlijk wordt. Maar als u met meer winlijnen speelt moet u ook meer inzet per spin betalen. Als u een afweging tussen deze belangen heeft gemaakt kunt u kiezen voor 10, 20, 30, 40 of 50 winlijnen. Samen met het aantal winlijnen kunt u met de knop Bet de inzet die u per spin betaald bepalen. Door deze functie op de laagst mogelijke waarde te zetten evenals het aantal winlijnen komt u op de minimale inzet van 10 cent per spin uit. Gaat u liever voor een wat hogere inzet en dus ook kans op grotere prijzen dan kunt u uw inzet maximaal verhogen tot 10 euro per spin. Wanneer het aantal winlijnen en de Bet zijn ingesteld kunt u beginnen met spinnen. Door op start te klikken voert u één spin uit. Als u op auto start klikt zal de computer automatisch spins voor u uit blijven voeren totdat u het genoeg geweest vindt.

Het wild en scatter symbool

Zoals zoveel moderne gokkast beschikt ook Lady joker over een tweetal extra's die het spelen nog leuker kunnen maken. Dit zijn het wild en het scatter symbool in dit geval. Het wild symbool in deze gokkast is tevens de naamgever van de gokkast: Lady joker. Deze vrouwelijke joker heeft een bijzondere functie in het spel. Een wild symbool is namelijk in staat ieder ander symbool te vervangen indien dat voor een winnende combinatie zorgt. Tevens vermenigvuldigd de joker ook nog eens de waarde van de combinaties waar ze aan deelneemt. Deze vermenigvuldiging wordt willekeurig gekozen en kan x2, x3 of zelfs x5 betekenen voor de waarde van de combinatie. Het andere bijzondere symbool dat voorkomt is de scatter. Dit symbool is bijzonder omdat het zich niets aantrekt van de bestaande winlijnen. Wanneer u 3 of meer van deze scatter symbolen op de rollen hebt staan wordt er hoe dan ook een winst uitgekeerd. Bij 5 van deze symbolen kan de scatter u maar liefst 50000 muntjes opleveren.