HomeHot twenty

Gokkasten bonus

Een bijzondere gokkast met een hele eigen sfeer is Hot twenty. Dit begint al zodra u het spel opstart en een zwoele vrouwenstem Hot twenty hoort zeggen. De gehele vormgeving van deze gokkast is stijlvol en mooi te noemen. Een donkere achtergrond met fel gekleurde letters en symbolen. De naam Hot twenty is in oranje met geel in grote letters boven de rollen geschreven. Aan weerszijden van de rollen zien we de cijfers van de 20 winlijnen in verschillende kleuren. De symbolen van fruit die ook in veel andere gokkast voorkomen hebben toch hun eigen stijl gekregen in Hot twenty. De 15 symbolen die na iedere spin op de rollen verschijnen worden verdeeld over 5 rollen. Ieder van deze rollen heeft dus 3 rijen met daarop een symbool. Voorbeelden van voorkomende symbolen zijn bijvoorbeeld een tros druiven en twee kersen. Van de reguliere symbolen is de watermeloen het meest waardevolle symbool. Bij een volle winlijn met 5 watermeloenen heeft u recht op 4000 munten. De enige reguliere symbolen die nog meer waard zijn, zijn het wild en het scatter symbool waarover we u zo meteen wat meer zullen vertellen. De maker van Hot twenty is Amatic. Amatic is een Oostenrijkse producent van gokkast, ze beweren in alles rekening te houden met de wensen van de spelers. In Hot twenty is dit te zien doordat deze gokkast vrij eenvoudig te spelen is en gebruiksvriendelijk.

Instellingen Hot twenty

Om te beginnen met het spelen van een nieuwe gokkast moet om te beginnen de stijl bij u passen. Als het goed is weet u daar nu iets van dus kunt u bijna gaan spelen. Voordat u begint met spinnen is het van belang dat u de instellingen van Hot twenty naar uw eigen maatstaven aanpast. Om te beginnen moet u uw inzet per spin gaan bepalen. Deze kunt u aanpassen door op de knop Bet te drukken. De inzet kunt u niet onbeperkt aanpassen maar slechts binnen de grenzen van de minimale en maximale inzet per spin. De minimale inzet die u in Hot twenty dient te betalen is 10 cent per spin. Voor de mensen die liever iets hoger inzetten kan de inzet maximaal verhoogd worden tot 10 euro per spin. U speelt dan met een veel hogere muntwaarde waardoor automatisch ook de winsten die u maakt hoger worden. Er zijn natuurlijk nog veel meer instellingen die u naar uw hand kunt zetten in Hot twenty. Zo kunt u de taal waarin het spel en de knoppen worden beschreven eenvoudig veranderen door op het vlaggetje links boven in beeld te klikken. Ook kunt u de geluidseffecten die bij het spel horen aan en uit zetten. Wanneer u tijdens het spelen van Hot twenty bijvoorbeeld muziek wil afspelen via uw computer kan dit erg handig zijn. Een andere functie die u aan kunt zetten is gamble. Deze functie geeft u de kans uw winst te vergroten door de juiste kleur of soort van een gesloten kaart te raden.

Het wild en scatter symbool

Buiten de bestaande winkansen met de reguliere symbolen biedt Hot twenty ook nog een tweetal extra's. Het wild en scatter symbool zult u misschien wel kennen uit andere gokkast. Het wild symbool is in Hot twenty de grote zeven met daaronder Wild geschreven. Dit wild symbool is een symbool dat alle andere symbolen kan vervangen als dat een winnende combinatie oplevert. Ook levert het wild symbool zelf flinke muntprijzen op als het een winnende combinatie vormt. Voor een volle winlijn met 5 wild symbolen ontvangt u maar liefst 10000 muntjes. Het wild symbool kan alleen het scatter symbool niet vervangen. Dit scatter symbool neemt een speciale positie in tussen de andere symbolen. Het scatter symbool is namelijk een bonus symbool dat zich niets aantrekt van de bestaande winlijnen. Bij 3 scatters of meer kunt u namelijk ongeacht hun positie op de rollen, een leuke winst bijschrijven. Bij 3 scatter symbolen ontvangt u 1000 muntjes. Bij 4 scatter symbolen zijn dat er al 4000. En bij het maximale aantal van 5 scatter symbolen kunt u maar liefst 100000 muntjes bijschrijven. Al met al een leuke en spannende bonus dus!