HomeHot star

Gokkasten bonus

Een vrolijke en mooi vormgegeven gokkast van de makers van Amatic is Hot star. Deze gokkast wint de laatste tijd aan populariteit en daarom geven we u graag wat uitleg over Hot star. Hot star is dus gemaakt door het gerenommeerde Amatic. Deze producent van gokkast is afkomstig uit Oostenrijk en probeert de spelers van de gokkast altijd zo goed mogelijk te bedienen. Dit willen ze bereiken door goed te begrijpen gokkast te maken die voor iedereen te spelen zijn. Een belangrijke factor die een gokkast voor u geschikt maakt is de vormgeving en de opmaak van een gokkast. Deze vormgeving is bij Hot star erg mooi gedaan, met een vurige en vrolijke uitstraling ten gevolg. De achtergrond waarvoor gekozen is heeft een warme rode kleur. In combinatie met de kleurrijke symbolen levert dat deze gokkast een sprankelende uitstraling op. De symbolen die gebruikt worden zijn als zo vaak in gokkast en online gokkasten gebaseerd op fruit. Onder andere citroenen en sinaasappels kunt u daardoor op uw rollen aantreffen. Van de reguliere symbolen kunnen de watermeloen en de grote zeven u het meeste muntjes opleveren. Bij een volledige winlijn met 5 watermeloenen kunt u 1600 muntjes aan uw saldo toevoegen. Voor een volle winlijn met zevens zijn er zelfs 5000 muntjes beschikbaar. Naast deze reguliere symbolen is er nog het bijzondere symbool waarnaar dit spel is vernoemd. De Hot star fungeert als wild symbool in dit spel, over dit symbool zullen we zo uitgebreid te spreken komen.

Hoe werkt Hot star?

Voor u kunt beginnen met spelen moet u een aantal dingen bepalen. Het belangrijkste is natuurlijk de inzet die u per spin gaat betalen. Deze inzet kunt u alleen veranderen door de muntwaarde waarmee u speelt te veranderen. Het aantal winlijnen staat namelijk vast op 10 en is niet te veranderen. De muntwaarde die u per winlijn in kunt zetten varieert van 1 cent tot 1 euro. Door de minimale muntwaarde van 1cent te kiezen komt u uit op de laagst mogelijk inzet van 10 cent per spin. U kunt de muntwaarde dus maximaal verhogen tot 1 euro waarna u voor 10 euro per spin gaat spelen. Een hogere muntwaarde betekent logischerwijs ook hogere prijzen. Als u eenmaal uw muntwaarde hebt bepaald kunt u beginnen met spelen. De muntwaarde kunt u overigens ook na iedere spin opnieuw veranderen. Om te beginnen met spelen kunt u op zowel de knop start als op auto start drukken. Als u op start druk start 1 spin waarna u opnieuw moet klikken. Als u voor auto start kiest zal de computer een aantal spins in Hot star achter elkaar uitvoeren. Om deze automatische spins weer te stoppen klikt u opnieuw op auto start. Een andere functie waar we zo meer over zullen vertellen is gamble.

Extra's in Hot star

Een leuke extra die Amatic in haar gokkast aanbiedt is dus gamble. De knop voor deze functie vindt u midden onderin het beeld bij Hot star. Gamble is een functie die u de mogelijkheid geeft om als u winst maakt, deze winst te vergroten. U vergroot uw winst door de kleur of de soort van een gesloten kaart te raden. Om het raden wat eenvoudiger te maken wordt van 7 open kaarten de soort en dus ook de kleur getoond. Wanneer u de kleur van de gesloten kaart goed weet te raden levert dat u een verdubbeling van uw muntjes op. Als u de soort goed weet te raden betekent dat zelfs een verviervoudiging van uw winst. Mocht u het fout raden dan bent u uw winst natuurlijk wel kwijt, dus gamble is alleen voor mensen die wel van wat risico houden. Een andere extra van deze gokkast zit verborgen in de Hot star zelf. Het symbool van de ster fungeert namelijk als wild symbool. Een wild symbool is in staat alle andere symbolen te vervangen als dat voor een winnende combinatie kan zorgen. Het wild symbool kent u misschien uit andere gokkast, maar deze Hot star is een bijzonder geval. Alle aangrenzende symbolen van deze Hot star worden namelijk ook nog eens veranderd in een wild symbool!