HomeHot seven

Gokkasten bonus

Een vrij simpele maar daarom niet minder leuke gokkast is Hot seven. Deze gokkast is gemaakt door de producent Amatic die steeds bekender en populairder wordt. Amatic is een Oostenrijkse producent die de wensen van de spelers van haar gokkast centraal stelt. Doordat de gokkast Hot seven in steeds meer online casino's te spelen is, vertellen we u hier graag iets meer over. Voor we de instellingen en extra's van Hot seven bespreken zullen we eerst de sfeer en vormgeving bij langs lopen. Wanneer u deze gokkast opent wordt u direct verwelkomd met een vrolijk en aanstekelijk deuntje. De gehele sfeer van deze gokkast is sowieso vrolijk en kleurrijk. De achtergrond waarop de symbolen verschijnen is donkerrood. Hierdoor vallen de fel gekleurde fruit symbolen extra op. Voorbeelden van deze symbolen zijn bijvoorbeeld kersen en citroenen. De meest waardevolle van de reguliere symbolen zijn watermeloenen, druiven en ook de Hot seven zelf. Voor een volle winlijn met 5 watermeloenen of trossen druiven ontvangt u 20000 muntjes. De grote zeven levert bij een volle winlijn zelfs nog meer op namelijk 200000 muntjes. In het spel verschijnen na elke spin 15 symbolen op 5 rollen en 3 rijen. Deze verdeling is eigenlijk vrij standaard voor een gokkast. Tussen deze 15 symbolen moet u proberen via de 5 winlijnen die vast staan uw winnende combinaties te vormen.

Instellingen in Hot seven

Er zijn in Hot seven een hoop instellingen die u zelf kunt veranderen. De knoppen die u hiervoor moet gebruiken wijzen zichzelf redelijk eenvoudig. Het geluid en de taal kunt u bijvoorbeeld linksboven in het scherm aanpassen. Het uitzetten van het geluid van deze gokkast kan bijvoorbeeld fijn zijn als u tijdens het spelen via uw computer naar muziek wilt luisteren. Een heel belangrijke instelling die u natuurlijk ook tot op zekere hoogte naar eigen wens kunt aanpassen is uw inzet. De inzet kunt u aanpassen door de muntwaarde waarmee u op een winlijn inzet te veranderen. De mogelijk variatie in de muntwaarde bij Hot seven is tussen de twee cent en twee euro. Aangezien het aantal winlijnen van 5 vaststaat betekent dit een minimale inzet van 10 cent en een maximale inzet van 10 euro per spin. Voor spelers met zeer diverse budgets is het spelen van Hot seven dus goed mogelijk. Als u uw inzet hebt bepaald kunt u beginnen met spelen door op start of op auto start te klikken. Als u op start drukt zal één spin uitgevoerd worden tot u een volgende keer op start drukt. Als u voor auto start kiest zullen een aantal spins zich automatisch afspelen totdat u nog een keer op auto start drukt. De functie auto start is ideaal als u tijdens het spelen van Hot seven nog iets anders te doen hebt. Een andere instellingen die alleen in gokkast van Amatic voorkomt is gamble, hier zullen we zo meteen meer over vertellen.

Gamble en het scatter symbool

Gamble is dus een speciale functie die exclusief voorkomt in de gokkast van Amatic. Deze functie laat u uw winst vergroten door de kleur en soort van een gesloten kaart te raden. Om u te helpen zijn van 7 kaarten uit het spel de soort en dus automatisch ook de kleur zichtbaar. Als u voor gamble kiest kunt u na een winnende combinatie uw winst verdubbelen of verviervoudigen. Wanneer u de kleur van de gesloten kaart goed raadt verdubbeld uw winst. Voor het goed raden van de soort ontvangt u een verviervoudiging van uw winst. Als u genoeg heeft van het gokken op kaarten en tevreden bent met uw winst kunt u door op collect te klikken uw winst aan uw saldo toevoegen. De andere speciale toevoeging in Hot seven is het scatter symbool. Een scatter symbool leidt u in veel gevallen naar een bonus spel maar dat is hier niet het geval. In Hot seven zorgt het scatter symbool namelijk voor bonus winsten. Bij 3 of meer van deze scatter symbolen kunt u aanspraak maken op een mooie winst. Zelfs met een kleine inzet kunt u zo aardige bedragen winnen. Bij een inzet van 5 cent per win line kunt u bijvoorbeeld 125 euro winnen als er 5 scatter symbolen op uw rollen verschijnen.