HomeHot scatter

Gokkasten bonus

Een leuke en vrolijke gokkast die de laatste tijd in steeds meer online casino's wordt aangeboden is Hot scatter. Deze leuke gokkast is geproduceerd door het Oostenrijkse bedrijf Amatic. Deze producent probeert met haar gokkast zoveel mogelijk op de wensen van de spelers deze gokkast in te spelen. Omdat Amatic de spelers zo veel mogelijk van dienst wil zijn is het begrijpen van de Amatic gokkast vrij eenvoudig. Dit geldt ook tot op zekere hoogte voor Hot scatter maar toch zullen we u een uitgebreide uitleg van deze gokkast geven. Alvorens we de extra mogelijkheden en instellingen die mogelijk zijn in Hot scatter bespreken zullen we eerst over de opbouw en opmaak vertellen. De opmaak en vormgeving zijn bij gokkast van Amatic altijd goed in orde. Dit is ook het geval in Hot scatter dat een mooie rode achtergrond combineert met sprankelende symbolen en letters. De titel van de gokkast staat in rood met gele letters geschreven en de winlijnen zijn met sprekende en kleurrijke cijfers aangegeven. Ook de symbolen die op de rollen verschijnen zijn zeer kleurrijk. Deze symbolen zijn namelijk allerhande soorten fruit die u in veel andere gokkasten ook tegen kan zijn gekomen. Van de reguliere symbolen zijn de watermeloen, de druiven en de grote 7 de meest waardevolle. Bij een volle winlijn met 5 watermeloenen of druiven trossen ontvangt u 8000 muntjes. Bij een volle winlijn met 5 zevens ontvangt u zelfs 100000 muntjes. De 15 symbolen in Hot scatter zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen.

Instellingen en inzet

Als u een gokkast zoals Hot scatter gaat spelen wilt u natuurlijk een groot aantal instellingen naar uw hand kunnen zetten. In Hot scatter kunt u onder andere de taal en de geluidseffecten aanpassen. Het veranderen van de taal kunt u linksboven in uw scherm doen. Er is helaas geen mogelijkheid de taal op Nederlands te zetten maar Engels, Duits en Spaans kunnen goede alternatieven zijn. Het geluid kunt u natuurlijk uitzetten als u bijvoorbeeld muziek wilt luisteren tijdens het spelen van Hot scatter. Een andere instelling die u natuurlijk zelf voor ieder spin kunt bepalen is de inzet waar u mee speelt. Deze inzet kan weliswaar flink variëren maar moet wel binnen de grenzen van de minimale en maximale inzet vallen. De minimale inzet waarmee u een spin in Hot scatter kunt spelen is 10 cent. Om het spel eerst wat beter onder de knie te krijgen is dit een geschikte inzet. Als u graag een iets hoger bedrag per spin inzet kan dat door de muntwaarde op te hogen. De maximale inzet die u op die manier kunt bewerkstelligen is 10 euro per spin. Met deze hogere inzet maakt u logischerwijs ook kans op grotere prijzen. De zelfde hoeveelheid muntjes levert bij een hogere muntwaarde namelijk gewoon een hoger bedrag op.

Extra mogelijkheden in Hot scatter

Zoals zoveel andere gokkast biedt ook Hot scatter een aantal extra's die uw winst nog verder kunnen vergroten. Één van de mogelijkheden die Amatic in al haar gokkast aanbiedt is gamble. Deze functie is een extra toevoeging voor mensen die van risico en grote winsten houden. Wanneer u deze functie aan heeft staan komt u na een winnende combinatie in de gamble omgeving. Hier ziet u van 7 kaarten de soort en dus ook de kleur, de achtste kaart is gesloten. Van deze gesloten kaart kunt u de kleur raden indien u uitbent op verdubbeling van uw winst. Als u de soort van de kaart goed raadt wordt uw winst zelfs verviervoudigd. U kunt net zo lang doorgaan met het goed raden van de kaarten als u zelf wilt. Een leuke manier om uw winst flink te vergroten dus. Een andere extra functie is de naamgever van dit spel de Hot scatter. Dit symbool levert u bij een volle winlijn 10000 muntjes op. Maar daarnaast kan het u bij 3 of meer van deze symbolen op een willekeurige plek 15 bonus spins opleveren. Gedurende deze bonus spins maakt u kans op mooie winst zonder dat u daar zelf geld voor hoeft in te zetten. Ook verschijnen er gewoon Hot scatters symbolen waardoor u nog meer bonus spins kunt winnen.