HomeHot diamonds

Gokkasten bonus

Een leuke en mooie gokkast van Amatic is Hot diamonds. Deze goed vormgegeven gokkast wint steeds verder aan populariteit dus vonden wij het tijd hem met u te bespreken. De uitstraling van dit spel maakt dat u het uren kan spelen zonder er genoeg van te krijgen. De achtergrond van dit spel is donkerrood en rustig. De symbolen steken helder tegen deze achtergrond af en zijn allemaal zeer kleurrijk. In combinatie met de vrolijke achtergrond geluiden geeft dat deze gokkast een zeer vrolijke uitstraling. De symbolen in deze gokkast bestaan zoals u misschien al verwacht uit allerlei verschillende kleuren diamanten. Ook zijn er ringen en twee speciale symbolen die op de rollen kunnen verschijnen. De meest waardevolle van de reguliere symbolen zijn de rode diamant met vuur op de achtergrond en de goudstaven. De goudstaven leveren u bij een volle winlijn van 5 symbolen maar liefst 150000 muntjes op. Bij een volledige winlijn met de rode diamant kunt u maar liefst 500000 muntjes bijschrijven. Er zijn ook twee speciale symbolen in dit spel namelijk wilds en scatters. De opbouw van deze online gokkast is niet erg verschillend van die van de meeste andere gokkast. De 15 symbolen zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen. Tussen deze 15 symbolen kunt u over één van de 10 winlijnen uw winnende combinaties vormen. Dit aantal winlijnen staat vast en kunt u dus niet zelf aanpassen.

Instellingen en beginnen met spinnen

Het aantal winlijnen in Hot diamonds kunt u dus niet zelf aanpassen. Wat u natuurlijk wel zelf aan kunt passen is uw inzet per spin. Deze inzet kunt u veranderen door de muntwaarde waar u mee speelt aan te passen. De minimale inzet die Hot diamonds per spin vraagt is 10 cent. Met dit lage bedrag kunt u langzaam eens zien hoe Hot diamonds werkt. Wilt u helemaal gratis dan is er ook een play for fun functie waarmee u geen inzet betaald en toch kan zien hoe het spel in zijn werk gaat. Als u liever wat hoger inzet dan kan dat ook natuurlijk, de hoogst mogelijke inzet is 10 euro per spin. Wanneer u uw inzet uiteindelijk hebt bepaald kunt u beginnen met spinnen. Dit kan natuurlijk door de knop start in te drukken. Maar als u liever wat minder moeite doet voor u spins kunt u ook de functie auto start inschakelen. Wanneer u daar voor kiest zal de computer automatisch een aantal spins voor u uitvoeren. Deze automatische spins gaan door tot u ze laat ophouden. Een leuke manier om rustig achterover te kunnen leunen tijdens het spelen van deze video gokkast dus. Als u eenmaal een spin hebt gespeeld en winst hebt gemaakt kunt u instellen dat u met deze winst verder speelt met de optie gamble. Deze functie laat uw winst vergroten door u de soort of kleur van een gesloten kaart te laten raden. Wanneer u de kleur goed raadt wordt uw winst verdubbeld. Kiest u voor het raden van de soort en raad u deze goed, dan wordt uw winst zelfs 4x groter.

Wilds en scatters

Zoals eerder gezegd komen in Hot diamonds twee speciale symbolen voor die u aan extra winst kunnen helpen. Dit zijn de in meer gokkast voorkomende wild en scatter symbolen. Een wild symbool is een bijzonder symbool dat ieder ander symbool kan vervangen en zo een winnende combinatie kan vormen. Het wild symbool moet daarvoor natuurlijk wel op dezelfde winlijn staan als de rest van de combinatie. Welk symbool ook twee keer voorkomt op een winlijn, het wild symbool zorgt dat het een winnende combinatie wordt. Het enige symbool dat het wild symbool niet kan vervangen is het zogeheten scatter symbool. Dit symbool is in Hot diamonds een aantal diamanten sterren voor een gouden achtergrond. Wanneer u 3 van deze scatter symbolen waar dan ook op uw rollen aantreft (dus niet noodzakelijk op 1 winlijn) dan ontvangt u 10 bonus spins. Deze bonus spins zijn rondes die u gratis speelt en een hogere winkans hebben dan de reguliere rondes. Zo kunt u dus zonder dat het uw saldo verandert een leuk aantal spins uitvoeren. De speciale symbolen geven Hot diamonds al met al echt iets extra's.