HomeHot 81

Gokkasten bonus

Ben je een fan van klassieke fruit gokkasten dan is Hot 81 zeker een gokkast die je geprobeerd moet hebben met zijn 81 winmogelijkheden.

De Hot 81 gokkast

Wanneer je Hot 81 opent zie je op de vier rollen van de gokkast direct alle vertrouwde figuren die kent van andere klassiekers. De pruimen, citroenen, bar afbeeldingen, getallen 7, bellen, sinaasappels en kersen zie je allemaal. Verder zie ook nog de befaamde Wild ster, hiermee kun je extra veel winnen. Kijk je naast de rollen dan zie je misschien iets vreemds, normaal vindt je naast de rollen de lijnen waarmee je kunt spelen, maar nu staat daar 81 ways. Dit is omdat je op deze gokkast niet met winlijnen speelt, maar dat je op iedere positie kunt winnen tijdens het spelen. Onder de 81 ways zie je twee zwarte rechthoeken, hierin kun je inzet (rechts) en je balans (links) aflezen.

Besturing van Hot 81

Kijk je weer onder deze twee zwarte rechthoeken dan kom je uit bij de bedieningsknoppen. De eerste knop die je kunt gebruiken voordat je gaat spelen is de bet knop die je onder de derde rol van links ziet. Met de bet knop kun je je inzet instellen, dit doe je eenvoudig door op de knop te drukken en iedere keer als je dit doet wordt je inzet met één stapje verhoogd. Dit zal doorgaan tot je de maximale inzet van tien euro bereikt hebt, waarna je weer zal beginnen met de minimale inzet van tien eurocent.

Als je klaar bent met je inzet instellen is het tijd om te gaan spelen. Dit kun je doen door op of de start of de auto start knop te drukken, die je onder de twee zwarte rechthoeken vindt. Druk je op de start knop dan zal er een enkele spin gestart worden en zodra deze geëindigd is kun je door nog een keer op de knop te drukken een nieuwe spin starten. Wanneer je op de auto start knop drukt dan zal je zien dat wanneer de spin die je gestart hebt afgelopen is dat de gokkast automatisch een nieuwe spin zal starten. Dit zal blijven gebeuren tot je of nogmaals op de auto start knop drukt of wanneer je balans niet meer toereikend is om te spelen.

Bonusspel 81

Als je wint tijdens het spelen op Hot 81 zal je wanneer je dit doet met de start knop, dat deze knop in een collect knop veranderd en dat de gamble knop die je naast de bet knop ziet gaat knipperen. De reden dat dit gebeurt, is omdat wanneer je wint je de kans krijgt om het bonusspel te spelen. Speel je met auto start dan zal je dit niet zien en als je toch het bonusspel wilt spelen dan zal je voor het starten van de auto start functie de gamble knop alvast in moeten drukken. In het bonusspel zie je in het midden van het scherm een stapel speelkaarten, het is de bedoeling dat jij raadt welke kaart boven op deze stapel ligt. Dit kun je doen door op één van de zes knoppen te drukken die je links en rechts van de stapel ziet. Voordat je dit doet is het echter aan te raden om een aantal afwegingen te maken. De eerste afweging die je moet maken is of je met je gehele winst wilt spelen of maar met de helft, geef je namelijk het verkeerde antwoord dan verlies je je gehele inzet. Om maar met de helft van je inzet te spelen druk je om de half knop die je rechts onder in het scherm ziet. Zodra je deze beslissing genomen hebt is het ook nog aan te raden om te kijken welke kaarten al getrokken zijn, deze kaarten zijn rechts boven in het scherm weergegeven. Nu je dat beide gedaan hebt is het tijd om je keuze te maken. Zodra je je keuze kenbaar gemaakt hebt zal de kaart zichtbaar worden en zal je zien of je gewonnen hebt. Wanneer je het goede antwoord gegeven hebt, dan ontvang je voor een gok op de goede kleur twee keer je inzet. Heb je de goede afbeelding gegokt dan ontvang je vier keer je inzet. Naast dat je veelvoud van je inzet ontvangt, ontvang je ook nog een volgende kans om een gokje te wagen met je nieuwe inzet die bestaat uit je voorgaande inzet, plus je gewonnen geld. Wil je op het moment dat je deze keuze krijgt niet meer verder gokken, omdat je een mooi bedrag bij elkaar gewonnen hebt, dan kun je op de collect knop drukken die je naast de half knop vindt. Druk je op deze knop dan wordt je gehele winst aan je balans toegevoegd en keer je terug naar Hot 81.

Uitbetalingsmenu

Wanneer je terugkeert naar de gokkast en je drukt op de letter P van je toetsenbord dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu kun je lezen wat je allemaal kunt winnen tijdens het spelen. Op Hot 81 heb je de mogelijkheid om tot wel 810 keer je inzet te winnen, wanneer je allemaal dezelfde afbeeldingen hebt tijdens één spin. Om dit makkelijker te maken is er de Wild ster, deze ster afbeelding kan namelijk iedere andere afbeelding aannemen, waardoor je alsnog kunt winnen. De uitleg hierover kun je lezen op de laatste pagina van het menu, waar je ook kunt lezen dat als je één Wil ster hebt op een rol dat de andere twee afbeeldingen automatisch ook in een ster veranderen. Maar voor dat je hier bent kom je op pagina twee nog de uitleg tegen van de 81 ways. Op Hot 81 is het namelijk zo dat het niet uitmaakt hoe de afbeeldingen op een rol staan, zolang er op iedere rol een gelijke afbeelding staat krijg je altijd uitbetaald.