HomeHot 27

Gokkasten bonus

Een leuke en vrij eenvoudige gokkast is Hot 27. Deze gokkast is gemaakt door Amatic en is bijzonder qua opbouw en qua vormgeving. Met Hot 27 probeert Amatic u met een simpele online gokkast toch de complete ervaring van het spelen van een gokkast te bieden. Deze ervaring begint al met een vrolijk deuntje zodra u de video gokkast start. Ook wanneer het u lukt om een winnende combinatie te vormen klinkt een leuk deuntje met allerlei belletjes. De vormgeving en opbouw van Hot 27 is dus anders dan die van de meeste gokkast. De rode achtergrond die van boven naar beneden steeds donker wordt zorgt voor een bijzondere sfeer, De symbolen draaien over zwarte rollen die duidelijk tegen deze achtergrond afsteken. Deze kleurcombinaties maken dat de symbolen die getoond worden erg duidelijk zichtbaar zijn. Het bijzondere in de opbouw van het spel zit hem vooral in het aantal symbolen. Er zijn namelijk slechts 9 symbolen te zien op de rollen van Hot 27. Waar veel andere gokkast er 15 hebben, zijn hier slechts 9 symbolen die u aan winnende combinaties moeten helpen. Deze 9 symbolen worden verdeeld over 3 rollen met elke 3 symbolen. Het aantal winlijnen waarmee u de combinaties kunt vormen is 27. Vandaar de naam van deze gokkast en het getal 27 aan weerszijden van het speelveld.

Hoe gaat het spel in zijn werk?

Voor u Hot 27 gaat spelen moet u wel een aantal dingen weten. Belangrijk is bijvoorbeeld om te weten hoe u uw inzet aan kunt passen. Uw inzet aanpassen doet u met de knop bet. U kunt uw inzet alleen aanpassen binnen de grenzen van de minimale en maximale inzet. De minimale inzet die u in Hot 27 per spin dient te betalen is slechts 1 cent. Met deze lage inzet kunt u rustig eens een paar spins proberen om te zien hoe het spel werkt. Een leuke manier om kennis te maken met Hot 27 dus die lage inzet. Maar ook voor meer ervaren spelers en mensen met een groot budget is Hot 27 een leuke gokkast. Als u met de hoogst mogelijke inzet wilt spelen kunt u de inzet verhogen tot 10 euro per spin. Als u binnen deze grenzen eenmaal uw inzet hebt bepaald kan het spelen gaan beginnen. Door op start te drukken begint de eerste spin. U kunt ook voor auto start kiezen dat links onderin staat. Met auto start zal de computer automatisch een aantal spins voor u doen. Dit kan makkelijk zijn als u bijvoorbeeld tijdens het spelen nog ergens anders mee bezig bent, of liever achterover leunend kijkt hoe uw spins zich voltrekken. Andere functies die u eenvoudig aan en uit kunt zetten zijn bijvoorbeeld de geluidseffecten en gamble, waarover we u zo nog wat meer zullen vertellen.

Extra's in Hot 27

Zoals zoveel gokkast van tegenwoordig heeft ook Hot 27 een aantal extra's waarmee u extra winst kunt maken. De functie gamble waar we eerder over spraken moet hier zeker genoemd worden. Deze functie stelt u in staat met uw gemaakte winst verder te spelen. Als u deze functie aan hebt staan komt u na een spin met een winnende combinatie automatisch in de gamble omgeving. U ziet hierin rechtsboven 7 kaarten waarvan u de soort en dus ook de kleur kunt zien. Een achtste kaart ligt gesloten in het midden en hier moet u de kleur of soort van raden. Voor het goed raden van de kleur van de kaart kunt u een verdubbeling van uw gewonnen muntjes verwachten. Als u de soort goed weet te raden kunt u zelfs uw gewonnen muntjes laten verviervoudigen. Een leuke optie voor mensen die graag wat risico nemen voor nog grotere winsten dus. Een andere leuke extra in Hot 27 zijn de wild symbolen. Deze symbolen verschijnen in deze gokkast als een blauwe ster met daarop wild geschreven. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen indien dat een winnende combinatie oplevert. Met een wild symbool op uw rollen heeft u dus een flink verhoogde kans op een winnende combinatie. Wanneer u uw volledige speelveld met dezelfde symbolen vol heeft staan worden uw winsten in Hot 27 bovendien verdubbeld!