HomeFortuna's fruits

Gokkasten bonus

Een leuke gokkast met een bijzondere vormgeving is Fortuna's fruits. Zoals de naam van deze gokkast al verklapt draait het hierin om vrouwe Fortuna en een hele hoop fruit. Fortuna's fruits is geproduceerd door Amatic, dat bekent staat om haar mooie gokkast die goed te begrijpen zijn. Het bedrijf Amatic is afkomstig uit Oostenrijk en stelt dat de wensen van de spelers haar inspiratie zijn. Zeker als u als gokker van mooie vrouwen houdt, kunnen we zeggen dat Amatic ook in Fortuna's fruits naar deze wensen geluisterd heeft. De opmaak van deze gokkast is sowieso mooi en verzorgd te noemen. De donkergroene achtergrond zorgt voor een rustige sfeer. De kleurrijke fruit symbolen die u misschien uit andere gokkast zult kennen vallen hierdoor ook goed op. Symbolen als citroenen, sinasappels en watermeloenen zorgen bovendien voor een zomers sfeertje. De meest waardevolle van de reguliere symbolen zijn de watermeloen en de tros met druiven. Bij een volle winlijn met deze symbolen kunt u 700 muntjes bijschrijven. Naast de reguliere symbolen is er nog een speciaal symbool waar we u zo meteen wat meer over zullen vertellen. De opbouw van deze gokkast is anders dan die van de meeste soortgelijke gokkast. In plaats van 15 moeten er dan ook 20 symbolen een plaats op de rollen toebedeeld krijgen. In Fortuna's fruits is gekozen voor een vijftal rollen in combinatie met 4 rijen. Het grotere aantal symbolen betekent ook dat u meer kans heeft om winnende combinaties te vormen.

Mogelijke instellingen

Zoals zoveel gokkast biedt ook Fortuna's fruits legio mogelijkheden om verschillende instellingen naar eigen wens aan te passen. Om te beginnen zijn er links boven in uw beeld een drietal kleine knopjes. Met het vlaggetje kunt u de taal aanpassen waarin u Fortuna's fruits speelt. Als u op het vraagteken klikt krijgt u de complete paytable te zien. U ziet daarin precies welke combinaties u het meeste muntjes op zullen leveren. Het andere symbooltje is die van het geluid. Hier kunt u eenvoudig de geluidseffecten van Fortuna's fruits uit of aanzetten. Een belangrijke instelling die onder in het beeld staat is lines oftewel het aantal winlijnen. Hoe minder winlijnen, hoe minder kans op een winnende combinatie, maar ook hoe lager u in kan zetten. Het aantal winlijnen waarmee u Fortuna's fruits kan spelen begint vanaf 10. Als u gaat voor een hogere winkans verhoogd u dit aantal natuurlijk naar 20 of 30. Voor de mensen die een iets hogere inzet bereid zijn te betalen voor de grootste winkans gaan voor 40 of 50 winlijnen. Behalve met het aantal winlijnen kunt u ook met de knop Bet uw inzet aanpassen. Met het minimale aantal winlijnen en de laagste Bet komt u uit op de minimale inzet van 10 cent per spin. Als u een flink budget voor het spelen van Fortuna's fruits hebt kunt u uw inzet tot maximaal 10 euro per spin verhogen. Wanneer de inzet en het aantal winlijnen waar u mee speelt vast staan kunt u met start of auto start een spin beginnen.

Speciaal symbool

Er is ook in Fortuna's fruits een speciaal symbool dat u een grotere kans op winst op kan leveren. Dit is het wild symbool van de schatkist. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. Met een wild symbool op uw rollen stijgt uw kans op een winnende combinatie dus automatisch flink. Extra leuk in deze gokkast is dat ieder symbool waaraan een wild symbool grenst ook in een wild symbool zal veranderen. Hierdoor kan het aantal wilds op uw rollen al snel hoog oplopen waardoor uw winkans nog groter wordt. Als al deze wilds u een winnende combinatie opleveren kan u de winst van deze combinatie nog verder op laten lopen door de functie gamble aan te vinken. Met gamble kunt u door het raden van de kleur of soort van een gesloten kaart uw winst enorm vergroten. Als u de kleur van deze gesloten kaart weet te raden betekent dat een verdubbeling van uw winst. Voor een verviervoudiging van uw winst hoeft u alleen de soort goed te raden.