HomeEye of ra

Gokkasten bonus

Een mooie en vrij bijzondere gokkast van de makers van Amatic is Eye of Ra. Zowel de vormgeving als de werking van de gokkast zijn dik in orde bij deze gokkast. We zullen eerst de vormgeving en uitstraling van Eye of Ra kort met u doornemen. De vormgeving van dit spel doet, hoe kan het ook anders, denken aan het oude Egypte. Ra was een god in deze cultuur en dus is het niet verwonderlijk dat deze gokkast zich met deze cultuur afficheert. De stijlvolle vormgeving past dan ook precies in dit thema, op de achtergrond ziet u natuurlijk piramides. Aan de zijkanten ziet u mooie pilaren en onderin uw beeld hiërogliefen. De liefhebber van het oude Egypte zal zich dan ook direct thuis voelen bij deze gokkast. De symbolen passen ook allemaal in deze stijl. Naast de voor een gokkast gebruikelijk symbolen van een kaartspel zijn er bijvoorbeeld maskers en een vrouw die aan Cleopatra doet denken. De hoogste opbrengst van alle symbolen geven dan ook dit masker en de vrouw. Voor de vrouw krijgt u bij een volle winlijn van 5 symbolen 3000 muntjes. Het masker levert bij een volle winlijn zelfs 7500 muntjes op. Naast de reguliere symbolen zijn er ook nog een wild en een bonus symbool aanwezig in Eye of Ra. Over deze twee speciale symbolen zullen we u zo nog wat meer uitleg geven.

Hoe gaat het spel in zijn werk?

Voor u daadwerkelijk de rollen laat spin moet u eerst wat meer over de opbouw weten. De opbouw van Eye of Ra is anders dan u bij andere gokkast waarschijnlijk gewend bent. Eye of Ra bestaat namelijk uit 5 rollen met een verschillend aantal rijen. De buitenste rollen hebben 3 rijen die daarnaast 4 en de middelste rol bestaat uit 5 symbolen. Deze bijzondere opbouw heeft als gevolg dat er maar liefst 720 winmogelijkheden zijn in Eye of Ra. Voor u de spin begint bepaalt u natuurlijk eerst de inzet die u per spin wilt en kunt betalen. De minimale inzet die u in deze video gokkast kan kiezen is 10 cent per spin. Als u liever wat meer geld inzet kunt u tot maximaal 10 euro per spin gaan. Wanneer u uw inzet door middel van het aanpassen van de muntwaarde op het gewenste niveau hebt kunt u beginnen met spelen. U start een spin door eenvoudig op start te drukken. Als u liever wat sneller speelt zonder zelf steeds op start te moeten drukken kunt u de functie auto start inschakelen. De computer voert met deze functie automatisch spins voor u uit totdat u het laat stoppen. Als u wilt weten wat alle combinaties die tijdens een spin gevormd kunnen worden precies opleveren kunt u op het vraagteken bovenin beeld klikken.

Speciale symbolen en extra functies

Zoals we eerder al vermelden heeft Eye of Ra een aantal speciale symbolen namelijk de wilds en het bonus symbool. Deze symbolen kunnen u extra winkansen bezorgen en toegang tot het speciale bonus spel. Allereerst de wild symbolen, die voorkomen in dit spel als het Eye of Ra zelf. Deze wild symbolen zijn bijzondere symbolen die in staat zijn ieder ander symbool behalve het bonus symbool te vervangen. Een wild symbool zal alleen het symbool vervangen dat voor u op dat moment de hoogste winst zal betekenen. Met een wild symbool op de rollen heeft u dus automatisch meer kans op leuke winsten. Het bonus symbool in Eye of Ra kan u naar het bonus spel brengen. In dit bonus spel kunt u gratis een aantal spins doen met flinke winkansen. Bij 3 of meer bonus symbolen op een willekeurige plaats op de rollen ontvangt u 5 gratis bonus spins. Tijdens deze bonus spins komen ook gewoon bonus symbolen voor waarmee u nog meer bonus spins kunt winnen. Zo maakt u nog meer kans op leuke winsten. De winsten in gokkast van Amatic kunt u bovendien nog verder vergroten met de functie gamble. Deze functie laat u de kleur of soort van een gegokkasten kaart raden. Als aanwijzing is van 7 andere kaarten uit het spel de kleur en soort zichtbaar. Deze extra functie geeft nog een extra leuke dimensie aan Eye of Ra.