HomeDynamite 7

Gokkasten bonus

Wanneer je Dynamite 7 opent en je bent echte fruit gokkasten liefhebber dan kun je sowieso je hart ophalen. De vijf rollen van de gokkast zijn namelijk volledig versiert met klassieke fruit afbeeldingen zoals watermeloenen, kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen. Ook kun je het befaamde getal zeven vinden op de rollen. Kijk je naast de rollen dan vindt je daar de in totaal 10 winlijnen van de gokkast weergegeven, deze zijn weergegeven met gekleurde vierkantjes. Wanneer je deze vierkantjes naar beneden volgt, dan kom je uit bij je actuele balans en inzet per spin. Deze zijn weergegeven in de twee zwarte rechthoeken met gele letters.

Besturing van de Amatic Dynamite 7 gokkast

Onder je balans en inzet kun je de besturingsknoppen van de gokkast vinden. De eerste knop die je kunt vinden is bijvoorbeeld de bet knop, welke onder de vierde rol van links staat. Met deze knop kun je je inzet per spin instellen. Hierbij heb je de keuze uit bedragen die liggen tussen de 10 eurocent per spin en € 20.

Zodra je dit ingesteld hebt kun je gaan spelen op één van twee de verschillende manieren die de gokkast biedt. Je kunt namelijk de gokkast de opdracht geven om na het eindigen van iedere spin een nieuwe spin te starten of je kunt iedere spin handmatig starten. Het voordeel van iedere spin handmatig starten is, dat je tussen spins iedere keer je inzet aan kunt passen. Wil je dit, dan druk je op de startknop. Heb je liever dat de gokkast automatisch na het eindigen van een spin een nieuwe spin start, totdat je de functie weer uitschakelt. Dan kun je er voor kiezen om op de auto start knop te drukken, om deze functie weer uit te schakelen druk je nogmaals op deze knop.

Bonusspel van de Amatic Dynamite 7 gokkast

Een ander groot voordeel van met de startknop spelen is, dat je per spin kunt bepalen of je het bonusspel wilt spelen met je winst. Om het bonusspel namelijk te spelen moet je de gamble knop, welke naast de bet knop staat, indrukken. Dit kun je voor een spin doen, waarna het bonusspel zich automatisch zal openen of wanneer je met start speelt na het eindigen van een spin.

In het bonusspel zal je zien dat er in het midden van het scherm een stapel speelkaarten ligt. Het doel van het bonusspel is dat je gokt welke kaart boven op deze stapel ligt. Je hoeft hier niet de exacte kaart te gokken, maar alleen de kleur of de afbeelding van de kaart. Dit doe je door op één van de twee kleurknoppen of één van de vier afbeeldingsknoppen te drukken. Wanneer je dit doet zal de kaart getrokken worden en kun je direct zien of je gewonnen hebt. Heb je het goede antwoord gegeven op de kleur dan wordt je winst uit je spin verdubbeld en voor een goede afbeelding krijg je zelfs vier keer je winst uit de spin betaalt. In beide gevallen krijg je ook de kans om met je nieuwe totale winst een gokje te wagen.

Dit is echter niet geheel zonder gevaar, want geef je namelijk het verkeerde antwoord dan verlies je je inzet. Dit kan dus alleen je winst uit je spin zijn of je winst uit je spin plus je eerder gewonnen bedragen. Je kunt er om deze reden ook voor kiezen om maar met de helft van je totale winst te gokken, dit doe je door op de halfknop onder aan het scherm te drukken. Doe je dit, dan wordt de andere helft van je inzet al aan je balans toegevoegd en kun je deze niet meer verliezen bij een verkeerd antwoord. Ook is er de mogelijkheid om op de collect knop te drukken, druk je op deze knop dan wordt je totale winst uitbetaald en keer je terug naar de gokkast.

Uitbetalingsmenu van de Amatic Dynamite 7 gokkast

Wanneer je er voor gekozen hebt of onverhoopt terugkeert naar de gokkast en je drukt op de letter P van je toetsenbord, dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In dit menu kun je lezen dat je per winlijn wel 500 keer je inzet kunt winnen. Ook is het mogelijk om op meerdere lijnen tegelijkertijd te winnen, dit betekend dus dat je tot wel 5000 keer je inzet per spin kunt winnen. Ga je naar de tweede pagina van het menu, dan vindt je hier de 10 winlijnen van de gokkast, deze betalen allen van links naar rechts uit bij aaneengesloten afbeeldingen van het zelfde soort.