HomeDragons pearl

Gokkasten bonus

Een bijzonder gokkast met een zeer fraaie opmaak is Dragons pearl. Voordat we over de symbolen, de inzet en het bonus symbool zullen uitweiden, vertellen we u eerst graag iets meer over deze opmaak. De opmak en uistraling van deze gokkast komt erg Chinees over. Dit geldt om te beginnen voor de geluidseffecten waar gebruik van wordt gemaakt. Als u in winnende combinatie maakt hoort u een vrij typisch Chinees deuntje. Ook de achtergrond waartegen de symbolen duidelijk afteken is in een typisch Chinese stijl. De donkerrode achterrong met daarop een bloemen patroon en de natuurlijk altijd aanwezig Chinese draken zorgt voor een verzorgde uitstraling. Ook de symbolen die in deze gokkast voorkomen passen precies in deze Chinese stijl. Voorbeelden van die symbolen zijn bijvoorbeeld vlinders, vissen en natuurlijk de lotus bloem en draken. Voor mensen die van de Chinese stijl en cultuur houden is deze gokkast dus op het lijf geschreven. Belangrijk om te weten voor het spelen is natuurlijk de waarde van de verschillende symbolen. De symbolen met de minste waarde zijn de lotus bloem, de vlinder en de vis. Bij een volle winlijn met 5 van deze bloemen wint u slechts 200 munten. Bij de vis en vlinder is dit aantal munten bij een volle winlijn 400. Voor de Chinese man en vrouw krijgt u juist het meeste muntjes. De vrouw levert bij een volle winlijn 3000 munten op en de man zelfs 10000. Behalve deze regulier symbolen zijn er nog twee bijzondere symbolen in Dragons peart, het bonus symbool en het wild symbool. Over deze symbolen vertellen we u zo meer.

Hoe gaat het spel in zijn werk?

Als u ervaring heeft met het spelen van andere gokkast is de werking van Dragons pearl heel eenvoudig te begrijpen. Allereerst bepaald u natuurlijk de inzet die u bereid bent per spin te betalen. Bij Dragons pearl kan deze inzet variëren van 10 cent per tot 10 euro per spin. Wanneer u uw inzet weet kunt u beginnen met spinnen. U doet dat door op start of op auto start te klikken. Wanneer u voor start kiest zet u elke spin zelf in gang. Met auto start voert de computer automatisch spins voor u uit totdat u de spins laat stoppen. U moet uw combinaties van dezelfde symbolen vervolgens vormen over één van de 50 beschikbare winlijnen. Het aantal van 50 winlijnen is ongekend hoog voor een gokkast. Dit betekent ook dat uw kansen op winnende combinaties groter zijn dan bij de meeste ander gokkast. Wanneer u daadwerkelijk een combinatie vormt merkt u dat direct. Het spel laat u zien waar de combinatie is en wat die combinatie u aan winst oplevert. Er zijn verder nog een aantal instellingen die u zelf aan of uit kan zetten zoals het geluid en de functie gamble. Gamble stelt u in staat uw winst verder te vergroten door de kleur of soort een van de kaart te raden. Deze functie kan leuk zijn als u van risico houdt en graag kans maakt op nog grotere prijzen.

Bijzondere symbolen in Dragons pearl

Zoals we eerder genoemd hebben komen in Dragons pearl een tweetal bijzondere symbolen voor. Dit zijn de wild symbolen en het bonus symbool. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. In Dragons pearl komen wilds ook voor als zogeheten stacked wilds, dit zijn een aantal wilds boven elkaar die zo een hele rol kunnen bedekken. Met alle soorten wilds maakt u meer kans op een combinatie en dus op leuke winsten. Het bonus symbool is het enige symbool dat de wilds niet kunnen vervangen. Dit symbool kan u naar een leuk en winstgevend bonusspel leiden. Wanneer u 3 of meer bonus symbolen op een willekeurige plek op de rollen hebt staan komt u bij dit bonusspel. Bij 3 symbolen krijgt u 5 bonus spins waarin u gratis kans maakt op winst. Tijdens de bonus spins verschijnen ook weer wilds op de rollen en maakt u bovendien kans op extra bonus spins wanneer u nog meer bonus symbolen aantreft. De bijzondere symbolen in Dragons pearl helpen u al met al aan extra winst en spelplezier.