HomeDiamond Monkey

Gokkasten bonus

Altijd al fan geweest van apen, andere dieren goden en diamanten dan is Diamond Monkey een gokkast die je gezien moet hebben.

De Diamond Monkey gokkast

De Diamond Monkey gokkast draait om de dierengoden uit vroegere religies. Op de vijf rollen van de gokkast zie je naast het diamanten apen masker wat centraal staat op de gokkast ook nog een olifant, lotus bloemen, verschillende paleizen en verschillende diamanten. Als je links en rechts van de rollen kijkt dan zie je in totaal vijftig gekleurde rechthoekjes. Deze gekleurde rechthoekjes zijn de vijftig lijnen waarmee je kunt spelen tijdens iedere spin en wanneer je een winnende combinatie hebt dan zullen de winnende afbeeldingen met een lijn verbonden worden met de lijn waarop je gewonnen hebt. Volg je deze twee rijen met rechthoekjes naar beneden dan kom je uit bij twee grote zwarte rechten. In de linker van deze twee rechthoeken kun je je balans aflezen en in de rechtse je inzet per spin.

Besturing van Diamond Monkey

Om je inzet in te stellen per spin heb je de lines en bet knoppen nodig, deze knoppen kun je in de rij besturingsknoppen onder je balans en inzet kunt vinden. Met de lines knop stel je het aantal lijnen in waarmee je wilt spelen. Standaard speel je met alle vijftig lijnen, maar je kunt er ook voor kiezen om er met tien, twintig, dertig of veertig te spelen. Zodra je dit gedaan hebt is het tijd om je inzet per lijn in te stellen. Dit doe je met de bet knop, de inzet die je hier instelt wordt dan vermenigvuldig met het aantal lijnen wat je ingesteld hebt. Je kunt per lijn tussen de één en twintig eurocent instellen, wat dus betekend dat de minimale inzet tien eurocent is per spin en de maximale tien euro. Dit alles kun je echter ook instellen in de menu's die openen wanneer je op één van de twee balken met winlijnen klikt. In de twee menu's die over de balken openen kun je alles instellen door op de plus en min, boven en onder aan het scherm te klikken.

Wanneer je hier klaar mee bent kun je gaan spelen. Dit kun je op twee verschillende manieren doen, zoals je misschien al opgevallen is zijn er de start en de auto start knop. Deze beide knoppen zullen de gokkast doen draaien, echter is er wel een verschil. De start knop zal de gokkast maar één keer laten draaien, waarbij de auto start knop continu nieuwe spins zal starten na iedere spin. Wil je tijdens het spelen de auto start functie weer uitschakelen dan druk je nogmaals op de knop, waarna deze uitschakelt na de volgende spin.

Bonusspel Diamond Monkey

Wanneer je met de start knop speelt en je wint tijdens een spin dan zal je zien dat de start knop verdwijnt en dat er een collect knop voor in de plaats komt. Daarnaast zal je ook zien dat de gamble knop die je naast de lines knop ziet gaat knipperen. Dit is omdat je nu de kans krijgt om met je winst uit de spin nog meer geld te verdienen in het bonusspel. Al dit zal je echter niet zien in de auto start functie, maar je kunt dan ook gewoon het bonusspel spelen. Om het bonusspel te spelen met de auto start functie moet je al voor je begint met spelen de gamble knop indrukken, waarna het bonusspel automatisch opent bij een winst. Als het bonusspel geopend is dan zie je in het midden van het scherm een stapel kaarten en rechts boven in het scherm nog een hele rij. De rij rechts boven in het scherm zijn kaarten die al getrokken zijn van de stapel in het midden en het is aan jou om te raden welke kaart als volgende getrokken wordt. Dit kun je doen door op één van de knoppen met een kleur of afbeelding te klikken. Doe je dit dan zal de kaart zichtbaar worden en kun je zien of je gewonnen hebt. Heb je het goede antwoord gegeven dan ontvang je bij een goede kleur twee keer je inzet en bij de goede afbeelding maar liefst vier keer je inzet. Je inzet is standaard je winst uit de spin en als je al voor de tweede of derde keer gokt op een kaart omdat je voorgaande beurten goed gegokt hebt dan worden de winsten uit die beurten bij je inzet geteld. Maar let op dit betekend dus dat je iedere keer meer kunt winnen, maar het kan ook betekenen dat je alles kunt verliezen. Dit gebeurd namelijk wanneer je het verkeerde antwoord geeft. Om te voorkomen dat je al dat bij elkaar gewonnen geld verliest kun je er voor kiezen om voor iedere beurt te helft uit te laten betalen. Dit doe je door op de half knop te drukken onder aan het scherm. Heb je echter zo'n mooie winst ondertussen dat je alles wilt laten uitbetalen en het bonusspel wilt verlaten dan moet je op collect drukken.

Uitbetalingsmenu

Wanneer je collect drukt zal je al je geld in je balans ontvangen en terugkeren naar de gokkast. Als je eenmaal daar aangekomen op de letter P drukt op je toetsenbord dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In dit menu kun je lezen dat je tot wel 20 keer je inzet kun winnen per lijn, wat dus betekend wel 1000 keer je inzet per spin. Daarnaast kun je ook nog eens tien gratis spins winnen wanneer je op welke positie dan ook drie of meer apen maskers hebt tijdens een spin. De aap hoeft niet op een lijn te liggen om uit te betalen en kan op een lijn iedere andere afbeelding aannemen, waardoor een lijn alsnog uitbetaald. Dit alles kun je lezen op pagina drie van het menu, maar voor dat je op deze pagina bent kom je eerst nog langs de pagina met de vijftig speellijnen. De lijnen op Diamond Monkey worden allen van links naar rechts afgelezen en betalen bij gelijke afbeeldingen op de lijn. Ga je dan nog een pagina verder dan krijg je nog uitleg over de bonusspins, namelijk voor iedere spin wordt een extra figuur aangewezen die altijd betaalt, ook als deze geen onderdeel uitmaakt van de winnende combinatie.