HomeDiamond cats

Gokkasten bonus

Een leuke en niet alledaagse gokkast die steeds populairder wordt is Diamond cats. Deze bijzondere gokkast is bedacht en gemaakt door Amatic en draait zoals de naam al verklapt om katten. De vormgeving en uitstraling van deze gokkast zal dan ook zeker aanslaan bij liefhebbers van katten. Voordat we het spel en de manieren om te winnen met u zullen bespreken gaan we dan ook in op de vormgeving van deze gokkast. Allereerst de geluidseffecten die bij Diamond cats horen, dit is natuurlijk miauwen dat u op de achtergrond hoort. Ook de achtergrond waarover de symbolen spinnen heeft natuurlijk met katten te maken. Deze achtergrond bestaat namelijk uit een grote verzameling afdrukken van kattenpootjes. Natuurlijk zijn ook de symbolen waarmee u winnende combinaties moet vormen gerelateerd aan katten. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een vrouw met een kat in haar armen, een aantal symbolen van een kaartspel die in bijna iedere gokkast zitten en natuurlijk een hoop verschillende katten. Belangrijk voor u om te weten is natuurlijk welke symbolen de meeste muntjes voor u opleveren. Voor een winnende combinatie moet u over één van de 20 winlijnen een combinatie van minimaal 3 symbolen vormen. De symbolen die niks met katten te maken hebben namelijk die van het kaartspel leveren het minste winst op. Van de reguliere symbolen is de vrouw met de kat in haar armen het meest winstgevend. Bij een volle winlijn met 5 van deze symbolen wint u maar liefst 10000 munten! In Diamond cats maakt u tevens nog kans op extra winst met de extra functies van de wilds en het bonus symbool. Hierover zullen we u straks meer vertellen.

Opties en instellingen

Net als in alle andere gokkast kunt u ook in Diamond cats een hoop instellingen naar uw eigen wens aanpassen. Natuurlijk zijn het al dan niet aan of uit zetten van de geluidseffecten hier onderdeel van. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld tijdens het spelen muziek wilt luisteren via uw computer. Ook de inzet die u per spin bepaalt kunt u natuurlijk naar eigen wens aanpassen. De inzet aanpassen doe u in Diamond cats door de muntwaarde te veranderen. Zo kunt u een minimale inzet van 10 cent per spin bereiken, dit lage bedrag maakt deze gokkast geschikt voor mensen met een smal budget. De maximale inzet waar u op uit kan komen is 10 euro per spin. Een leuke optie die Amatic aanbiedt bij haar gokkast is de functie gamble. Met deze functie kunt u met uw winst verder spelen. In de functie gamble kunt u door de juiste soort of kleur van de gegokkasten kaart te raden uw winsten flink vergroten. Wanneer u de kleur van de gegokkasten kaart juist weet te raden levert dat u een verdubbeling van uw winst op. Raad u zelfs de soort goed, bijvoorbeeld dat de gegokkasten kaart een ruiten kaart is, dan worden uw eerdere winsten met factor 4 vergroot. Neemt u liever wat minder risico? Dan kunt u door op half te klikken met slechts de helft van uw winst verder spelen.

Extra functies

Zoals we eerder hebben verteld zijn in Diamond cats extra functies beschikbaar in de vorm van wilds en een bonus symbool. Wilds zijn symbolen die andere symbolen kunnen vervangen om zo een winnende combinatie te maken. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat u twee dezelfde katsymbolen en een wild op dezelfde winlijn heeft. Het wild symbool vervangt dan de derde kat en zo heeft u drie dezelfde symbolen waardoor u een winnende combinatie kunt vormen. Met wilds maakt u dus meer kans op winnende combinaties! Het andere bijzondere bonus symbool is het enige symbool dat niet door een wild vervangen kan worden. Het bonus symbool levert u pas vanaf 3 bonus symbolen iets op. Bij 3 bonus symbolen willekeurig over de rollen verdeeld heeft u namelijk rechts op 10 gratis bonus spins. Tijdens deze bonus spins maakt u zonder dat u hoeft in te zetten kans op mooie winst. Ook maakt u kans op nog meer bonus symbolen en daarmee bonus spins. Extra leuk is dat de wilds die tijdens de bonus spins vallen blijven staan totdat uw bonus spins op zijn. Zo wordt uw kans op winst steeds groter!