HomeCool diamonds 2

Gokkasten bonus

De gokkast van Amatic winnen de laatste sterk aan populariteit in de online casino's. Één van de bekendste gokkast van Amatic is Cool diamonds 2. Deze gokkast willen we daarom graag wat verder aan u uitleggen, zodat u kunt bepalen of het u iets lijkt. Laten we beginnen met de vormgeving van Cool diamonds 2, deze is mooi en goed verzorgd. De achtergrond van deze gokkast heeft een coole en koele uitstraling. De donkerblauwe kleur van deze achtergrond zorgt dat de symbolen duidelijk zichtbaar zijn. De symbolen passen geheel in de stijl van de naam van dit spel: diamonds. Een enorme variatie in kleur en grootte maar het zijn allemaal soorten diamanten die over de rollen spinnen. Behalve diamanten zijn er nog andere luxueuze voorwerpen zoals ringen en een schatkistje in het spel. De meeste muntjes levert dan ook dit schatkistje op. Wanneer u via één van de 10 winlijnen een combinatie maakt van 5 schatkistjes kunt u maar liefst 100000 muntjes bijschrijven. Bij een redelijk gemiddelde muntwaarde van bijvoorbeeld 10 cent betekent dit natuurlijk al een gigantisch bedrag. Maar niet elk symbool levert natuurlijk zulke gigantische bedragen op, de groene en rode diamant zijn bijvoorbeeld allebei goed voor slechts 4000 muntjes. De 15 symbolen die u in deze gokkast winnende combinaties moeten bezorgen zijn verdeeld over 5 rollen en 3 rijen.

Hoe het spel in zijn werk gaat

Net als in de meeste andere gokkast kunt u in Cool diamonds 2 voor u uw spins uitvoert eerst zelf de inzet bepalen. De inzet die u kiest heeft natuurlijk wel een minimale en maximale waarde. Het minimale bedrag waarvoor u in Cool diamonds een spin kan uitvoeren is 10 cent. Het maximale bedrag dat u per spin in kan zetten is 10 euro. Met de vrij lage mogelijke inzet is Cool diamonds 2 ook uitstekend geschikt voor spelers met een klein budget. Ook mensen die eerst de kat uit de boom willen kijken is een lage inzet een leuke manier om het spel beter te leren kennen. Wanneer u uw inzet heeft bepaald kan het spel gaan beginnen. U kunt een spin laten beginnen door gewoonweg op start te drukken. Wanneer u liever heeft dat de computer automatisch een aantal spins voor u uitvoert drukt u op auto start. Totdat u de spins laat stoppen hoeft u met de functie auto start niks meer te doen, u kunt rustig achterover leunen en afwachten of u winst zult behalen. Een unieke functie in de gokkast van Amatic is gamble. Met deze functie kunt u door middel van het raden van de juiste kleur of soort van een kaart uw winst vergroten. Er wordt van 7 kaarten de kleur en soort getoond waarna u de gegokkasten achtste kaart moet raden. Wanneer u de kleur kiest en het goed raadt wordt uw winst verdubbeld. Kiest u voor het raden van de soort en heeft u deze goed, dan wint u maar liefst 4x uw eerdere winst.

Extra functies van Cool diamonds 2

Buiten de normale winsten voor winnende combinaties biedt Cool diamonds 2 nog een aantal extra functies waarmee uw prijzen verder op kunnen lopen. Deze functies zijn wilds en een bonus spel. Wilds zijn symbolen die ieder ander symbool kunnen vervangen indien het een winnende combinatie oplevert. De enige symbolen die wilds niet kunnen vervangen zijn de scatters die u naar het bonus spel leiden. Wanneer u 3 of meer scatters op de rollen heeft staan heeft u recht op 15 gratis bonus spins. Tijdens deze bonus rondes maakt u zonder dat u daarvoor geld in moet zetten kans op mooie winsten. Uw winkansen zijn in het bonus spel bovendien groter dan in de gewone rondes omdat er meer wilds op de rollen verschijnen. Extra leuk is dat u tijdens de bonus rondes ook gewoon kans maakt op scatter symbolen. Zo kunt u tijdens het bonus spel dus gewoon nog meer bonus rondes winnen die bij het oude aantal rondes zullen worden opgeteld. Al met al zijn de extra functies in Cool diamonds 2 een leuke toevoeging op het reguliere spel. Ze kunnen u op een eenvoudige manier veel winst bezorgen.