HomeCasanova

Gokkasten bonus

Bent u een echte romanticus en geïnteresseerd in het spelen van gokkast? Dan is de gokkast Casanova die gemaakt is door het bekende Amatic wellicht iets voor u. De stijlvolle vormgeving van deze gokkast is precies zoals u bij een echte Casanova zou verwachten. Behalve de mooie vormgeving is dit ook een gokkast met vele extra's waarover we u zo meer zullen vertellen. De stijlvolle vormgeving begint al met de mooie achtergrond met de donkerrode gordijnen zoals u ze wellicht kent uit de bioscoop of het theater. Deze mooie achtergrond past perfect samen met de stijl waarin de symbolen gemaakt zijn. De symbolen zijn romantisch en stijlvol zoals een Casanova past. Voorbeelden van de symbolen die voorkomen zijn bijvoorbeeld rozen, wijnglazen en waaiers. Ook typisch Italiaanse dingen zoals mooie vrouwen, maskers, gondels en een beeltenis van Venetië komen in dit spel voor. De sfeer die Casanova op roept is dan ook de romantische Italiaanse sfeer waar veel mensen zo van houden. Casanova is gemaakt met mooie kleuren en symbolen en de vormgeving is dan ook zeer goed en origineel te noemen. Iets minder origineel is de manier waarop de 15 symbolen over het scherm verdeeld worden. Net als bij heel veel andere gokkast zijn de symbolen in Casanova namelijk verdeeld over 3 rijen en 5 rollen. Via 10 of 20 winlijnen, dat aantal kiest u zelf, moet u tussen deze symbolen combinaties zien te vormen. De combinaties staan voor een bepaald aantal muntjes, dit aantal kunt u vinden in de paytable onder het vraagteken boven in beeld.

Instellingen in Casanova

Er zijn in Casanova een hoop instellingen die u naar eigen wens aan kunt passen. Zo kunt u natuurlijk uw inzet en het geluid van de gokkast naar uw hand zetten. Ook de eerder genoemde winlijnen kunt u dus zelf instellen op 10 of 20. De inzet past u in Casanova eenvoudig aan door de muntwaarde te veranderen. De inzet kan natuurlijk niet eindeloos variëren en moet tussen de minimale en maximale inzet zitten. De minimale inzet die u in Casanova per spin moet betalen is 10 cent. Wanneer u liever wat hoger inzet kunt u tot de maximale inzet van 10 euro gaan. Hoe hoger hoe inzet, hoe hoger de muntwaarde die u hebt gekozen, en hoe hoger natuurlijk ook uw prijzen kunnen uitvallen. Een leuke functie die Amatic bij al haar gokkast aanbiedt is gamble. Wanneer u instelt dat u uw winsten via deze functie wilt verhogen zult u na elke winnende combinatie in een andere omgeving terecht komen. In deze omgeving ziet u 7 kaarten waarvan de soort en kleur wordt gegeven. Er is één kaart en hier moet u of de kleur of de soort van raden. Wanneer u de kleur goed raadt wordt uw winst verdubbeld, raadt u de soort goed dan wordt uw winst zelfs verviervoudigd.

Extra's

Net als veel andere gokkast beschikt ook Casanova over een aantal leuke extra's die voor een grote winstkans of meer winst kunnen zorgen. De twee extra's die in Casanova op de rollen kunnen verschijnen zijn wilds en bonus symbolen. Het wild symbool in deze video gokkast is, hoe kan het ook anders, de Casanova zelf. Dit wild symbool vervult een speciale functie. Het wild symbool kan namelijk veranderen in elk ander symbool als dat een winnende combinatie oplevert. Wanneer er dus een Casanova op uw rollen verschijnt weet u zeker dat uw winstkansen flink hoger zullen zijn. Het andere bijzondere symbool in Casanova is dus het bonus symbool. Dit bonus symbool verschijnt gemaskerd op de rollen en kan u toegang bieden tot het bonusspel. Wanneer er 3 of meer van de gemaskerde symbolen voorkomen zal u automatisch naar het bonusspel geleid worden. In het bonus spel speelt u spins zonder dat u daarvoor geld in hoeft te zetten. De winkansen tijdens deze bonus spins zijn ook nog eens hoger dan in het reguliere spel. Als klap op de vuurpijl maakt u tijdens de bonus spins ook nog eens kans op nog meer bonus spins. Zo kunt u een tijdlang spelen zonder dat u daar van uw saldo geld voor hoeft in te zetten.