HomeBook of Aztec

Gokkasten bonus

Een mooie en zeker niet alledaagse gokkast die in steeds meer online casino's te spelen is, is Book of Aztec. Zoals de naam van de video gokkast al verklapt draait deze gokkast van Amatic om de Azteken. Deze oude cultuur uit Zuid-Amerika wordt met deze gokkast weer tot leven gewekt. De vormgeving van deze video gokkast is bijzonder en mooi gedaan. Dit begint al met de mooie achtergrond en bijzondere symbolen die daarvoor verschijnen. De achtergrond van Book of Aztec is een soort tempel complex met daarop in sierlijke letters de naam van het spel geschreven. De symbolen waarmee u in Book of Aztec de winnende combinaties dient te maken zijn onder andere een Maya tempel en gouden figuren van dieren. Het aantal symbolen dat na iedere spin op de rollen verschijnt is 15. Deze 15 symbolen worden verdeeld over 5 rollen en 3 rijen zoals bij veel andere online gokkasten ook het geval is. Voor u begint met spelen van Book of Aztec wilt u natuurlijk wel weten welke combinaties u het meest muntjes opleveren. Één van de meest waardevolle symbolen is de tempel. Bij een combinatie van 5 van deze symbolen over één van de winlijnen levert dat u 40000 muntjes op. Het symbool van de mooie vrouw levert u bij een volle winlijn al maar liefst 100000 muntjes op. Het boek van de Azteken is natuurlijk het belangrijkste symbool in dit spel. Behalve dat een volle winlijn met deze boeken u 40000 muntjes oplevert heeft dit boek ook nog andere functies die u nog meer op kunnen leveren. Over deze functies zullen we u zo meer vertellen.

Book of Aztec spelen

De gokkast Book of Aztec verschilt niet bijzonder veel van de meeste andere gokkast. Voordat u uw eerste spin start of via auto start laat starten bepaalt u natuurlijk eerst uw inzet. Uw inzet kunt u in Book of Aztec eenvoudig aanpassen door de muntwaarde te veranderen. Wanneer de spin eenmaal gestart is moet u hopen dat er een winnende combinatie gevormd wordt over de vooraf bepaalde winlijnen. Wanneer u een winnende combinatie heeft, biedt Amatic u in zijn gokkast de mogelijkheid dit bedrag nog verder te verhogen. Dit kan u doen met de functie gamble die u onderin de gokkast ziet staan. Deze functie laat u de kleur of soort van de gegokkasten kaart raden. U krijgt wel 7 kaarten te zien waardoor u een realistischere gok kunt maken. Als u de kleur van de kaart goed raad levert u dat een verdubbeld aantal muntjes op. Wanneer u de soort bijvoorbeeld harten goed raad, wordt uw muntjes aantal maar liefst 4 keer groter. Als u het goed heeft kunt u natuurlijk nog verder door gokken met deze functie. Ook kunt u met de helft door spelen door op half te klikken. Ook kunt u de winst natuurlijk gewoon aan uw saldo toe laten voegen.

Functies van het boek

Het boek van de Azteken is natuurlijk het symbool waar dit spel om draait. De functie die het boek heeft is zowel die van wild als van bonus symbool. Om te beginnen zullen we de wild functie van het boek voor u verduidelijken. Een wild symbool komt in vele gokkast voor, het is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen om zo een winnende combinatie te vormen. Wat voor symbolen u voor de rest dus ook op de rollen hebt, met het boek erbij maakt u flink meer kans op een winnende combinatie. Deze functie van het boek is altijd actief in tegenstelling tot die van bonus symbool. Pas wanneer u 3 of meer van de boeken op de rollen hebt staan zal de functie van bonus symbool bruikbaar worden. Bij 3 of meer symbolen wordt namelijk automatisch het bonus spel gestart. Het bonusspel start met een soort rad dat nog een andere willekeurig symbool aan zal wijzen dat de functie van extra wild toebedeeld krijgt. Tijdens deze bonus rondes kunt u dus profiteren van extra wilds waardoor u nog makkelijker winnende combinaties kunt vormen. De bonus rondes speelt u volledig gratis en kunnen u natuurlijk wel geweldige winsten opleveren. Wanneer u dit spel speelt moet u dus zeker hopen het Book of Aztec vaak aan te treffen!