HomeBlue dolphin

Gokkasten bonus

Als u zowel interesse heeft in de onderwaterwereld als in het spelen van een mooie gokkast, dan is Blue dolphin precies wat u zoekt! Deze vrolijke en mooi vormgegeven gokkast van Amatic wordt steeds populairder. De vormgeving van een gokkast begint natuurlijk met de achtergrond en de symbolen. De achtergrond hier is een diepblauwe zee die een rustige uitstraling veroorzaakt. De symbolen bestaan natuurlijk uit vele verschillende dieren die onder het water leven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een octopus, een schildpad en de naamgever van dit spel, de dolfijn. Deze dolfijn levert u het meeste muntjes op van alle symbolen en beschikt daarnaast over bijzondere eigenschappen. Deze bijzondere eigenschappen bestaan uit de functies van wild en verdubbelaar. Dit is een leuke extra in Blue dolphin die u extra geld op kan leveren. En dit is niet de enige extra want er komen ook scatter symbolen voor in Blue dolphin. Over deze beide extra's zullen we u zo nog meer vertellen. Om terug te komen op de mooie uitstraling en opmaak moeten we ook de vrolijke muziek op de achtergrond noemen. Deze helpt u helemaal in de sfeer van deze mooie gokkast te komen en te blijven. Het aantal symbolen dat er in Blue dolphin op de rollen verschijnt na een spin is 15. Dit aantal is vrij gangbaar en hetzelfde als bij de meeste traditionele gokkasten. De 15 symbolen zijn verdeeld over 3 rijen en 5 rollen, ook dit is redelijk normaal voor een gokkast of video gokkast.

Symbolen en opbrengsten

Voordat u begint met het spelen van Blue dolphin is het natuurlijk leuk te weten welke symbolen u het meeste opleveren. Het minste leveren in ieder geval de verschillende symbolen van het kaartspel op. Bij een volle winlijn van 5 symbolen levert de 9 u bijvoorbeeld al wel 4000 muntjes op. Maar dit is nog niet veel vergeleken met de symbolen van de zeedieren. De octopus en de schelp zijn bij een volle winlijn bijvoorbeeld al goed voor 10000 muntjes. Nog meer muntjes brengt de kreeft op, bij 5 symbolen op één winlijn ontvangt u maar liefst 16000 muntjes. De schildpad en de vissen leveren nog meer op namelijk 30000 muntjes bij een volle winlijn. De dolfijn en het scatter symbool leveren het meeste muntjes op en hebben ook nog eens andere functies waarover we zo te spreken komen. Het scatter symbool levert maar liefst 100000 muntjes op bij een volle winlijn. De dolfijn levert zelfs het gigantische aantal van 400000 muntjes op bij een winlijn met 5 dolfijnen. Het leuke aan de gokkasten van Amatic is dat u met deze winst nog door kan gokken namelijk middels de functie gamble. U kunt dan raden wat voor soort of kleur de gegokkasten kaart heeft en kan zo uw bedrag eenvoudig verdubbelen of verviervoudigen.

Extra functies

De extra functies waarover Blue dolphin beschikt zijn dus wilds, verdubbelaars en scatters. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen om een winnende combinatie te vormen. Het wild symbool in Blue dolphin is dus de dolfijn zelf. Wanneer de dolfijn onderdeel is van een winnende combinatie wordt de waarde van deze combinatie verdubbeld. Zo levert een dolfijn op de rollen niet alleen een grotere kans op winst op, de winst die het dan oplevert is ook nog eens een stuk hoger. Dubbel geluk dus met een dolfijn op de rollen! Het enige symbool dat de dolfijn niet kan vervangen is het scatter symbool. Het scatter symbool is in Blue dolphin een kroontje met daaronder scatter geschreven. Het symbool levert behalve een hoop muntjes ook nog eens toegang tot het bonus spel op. Wanneer u 3 of meer scatter symbolen op de rollen hebt staan ontvangt u het geweldige aantal van 15 bonus spins. De scatter symbolen hoeven daarvoor niet eens op dezelfde winlijn te liggen. U maakt tijdens de bonus rondes gratis kans op gigantische winsten. De winsten die u tijdens deze bonus rondes binnen haalt worden ook nog eens vermenigvuldigd met 3. De extra functies van Blue dolphin maken het spelen van deze gokkast nog spannender!