HomeBillyonaire

Gokkasten bonus

Billyonaire is een mooie en leuke gokkast gemaakt door Amatic. De naam van deze online gokkast doet u natuurlijk onmiddellijk denken aan miljonairs en een luxe leventje. De vormgeving van dit spel en de gebruikte symbolen passen dan ook binnen het thema van luxe en veel geld. De symbolen die gebruikt zijn door Amatic zijn bijvoorbeeld een fles whisky, een pak kaarten en een mooie auto. Er zijn in Billyonaire ook twee speciale symbolen namelijk wilds en scatters waarover we u zo meteen meer zullen vertellen. De symbolen zijn op een mooie manier vormgegeven waardoor de uitstraling van dit spel alles bij elkaar zeer goed vormgegeven is. Het aantal symbolen dat er per spin te voorschijn komt is 20. Dit aantal is groter dan de 15 symbolen die in de meeste en traditionele gokkast verschijnen. De 20 symbolen die in Billyonaire verschijnen na iedere spin zijn verdeeld over 5 rollen, iedere rol bevat 4 rijen. Tussen de 20 symbolen moet u proberen winnende combinaties te krijgen over de winlijnen. Het aantal winlijnen kunt u in deze gokkast zelf aanpassen. Het aantal winlijnen waarvoor u kan kiezen varieert van minimaal 10 winlijnen tot maximaal 40. Logischerwijs groeien uw kansen op winst wanneer u voor meer winlijnen kiest. Nadeel van een hoog aantal winlijnen is weer dat u ook een hogere inzet per spin zult moeten betalen.

Reguliere symbolen en hun opbrengsten

Zoals eerder gezegd zijn er een tweetal bijzondere symbolen in Billyonaire, maar voor we die zullen bespreken dient u natuurlijk ook te weten wat de reguliere symbolen opleveren. We zullen alle symbolen in volgorde van laagste naar hoogste opbrengst eens met u langslopen. De symbolen die u de laagste hoeveelheid muntjes opleveren zijn het kopje, de sigaar en de fles whisky. Deze drie symbolen leveren bij een volle winlijn van 5 van deze symbolen al wel 1000 muntjes op. Iets meer muntjes leveren de krant en geldstapel u op bij een volle winlijn, deze symbolen brengen 1500 muntjes in het laatje. Hierna volgen de dobbelstenen en het pak kaarten met een opbrengst van 2000 muntjes per volle winlijn van 5 symbolen. Het één na meest waardevolle symbool in Billyonaire is de vrouw. Deze vrouw met de stijlvolle ketting om haar nek levert u bij een volle winlijn al 3000 muntjes op. U zult nu vast benieuwd zijn welk reguliere symbool dan het meeste waarde vertegenwoordigd. Het symbool dat u bij een volle winlijn de meeste muntjes oplevert is de auto. Bij 5 van deze auto's op een winlijn heeft u recht op een bedrag van maar liefst 10000 muntjes. U kunt wel nagaan dat dit bij een muntwaarde van bijvoorbeeld 50 cent al om een enorm bedrag gaat. Voor grote winsten hoeft u dus zeker niet alleen op de twee speciale symbolen te hopen.

Speciale symbolen en bonusspel

De twee speciale symbolen die in Billyonaire voorkomen zijn dus een scatter en een wild. De scatter verschijnt hier in de vorm van Billyonaire zelf en de wild in de vorm van een casino. We zullen eerst de werking van het wild symbool met u bespreken. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen indien dat een winnende combinatie oplevert. Het enige symbool dat de wilds in Billyonaire niet kunnen vervangen is het scatter symbool. Wanneer u een wild op de rollen ziet verschijnen weet u dat uw winstkansen flink toenemen. Een scatter symbool in Billyonaire heeft eigenlijk twee eigenschappen, hij levert u een hoop muntjes op bij een combinatie en biedt toegang tot het bonusspel. Het aantal muntjes dat de scatter u oplevert begint bij 800 muntjes voor 3 scatters op een winlijn, bij 4 scatters ontvangt u al 8000 muntjes en bij 5 scatters zelf 10000 muntjes. Daarnaast komt u bij 3 of meer scatter symbolen in het bonusspel terecht. Het bonusspel begint met een rad waarmee u één van de reguliere symbolen selecteert. Dit symbool zal vervolgens in de rest van het bonusspel als extra wild dienstdoen. Door deze extra wild maakt u in de bonus rondes nog meer kans op grote winsten. Bovendien kunt u in het bonusspel nog extra bonus spins verdienen. Net als in het normale spel leveren 3 of meer scatters u 7 gratis bonus spins op!