HomeBig Panda

Gokkasten bonus

Wanneer je Amatic Big Panda opent zal je direct weten waarom de gokkast zo genoemd is. Op de vijf rollen zie je namelijk vele panda's staan, echter is er nog andere afbeelding op de rollen. Zo zie je namelijk Chinese munten, lantaarns, lotus bloemen, waaiers en verschillende tekens. Als je naast de rollen kijkt dan zie je hier twee rijen met in totaal vijftig gekleurde rechthoeken, dit zijn de winlijnen van de gokkast. Volg je deze naar beneden dan kom je uit bij het overzicht van je inzet en balans. Deze kun je vinden in de twee zwarte rechthoeken met gele letters, de linkse is je balans en de rechtse je inzet.

Besturing van Big Panda

Als je onder je inzet en balans kijkt zie je de besturingsknoppen van de gokkast. Zo zie je hier bijvoorbeeld de lines en bet knoppen. Met deze twee knoppen kun je inzet tijdens het spelen instellen. Met de lines knop kun je het aantal speellijnen instellen, hierbij de keuze uit tien, twintig, dertig, veertig of alle vijftig winlijnen. Zodra je het aantal winlijnen ingesteld dan kun je met behulp van de betknop instellen hoeveel geld je per winlijn in wilt zetten. Hierbij heb je de keuze uit bedragen die tussen de één en twintig eurocent liggen.

Wanneer de gewenste inzet ingesteld hebt kun je met behulp van de start of auto start knop beginnen met spelen. Wanneer je op de auto startknop drukt, zal de gokkast automatisch na het eindigen van een spin en nieuwe spin starten, deze functie kun je door wederom op de auto start knop te drukken weer uitschakelen. Wil je liever toch iedere spin handmatig starten dan kun je op de startknop drukken.

Bonusspel van Big Panda

Wanneer je met de startknop speelt zal je zien dat wanneer in een winst behaald de gamble knop, welke links naast de lines knop staat, gaat knipperen. Dit betekend dat je op dat moment het bonusspel van de gokkast kunt spelen. Wil je het bonusspel spelen en met de auto start functie spelen, dan moet je de gamble functie voordat je de auto start functie inschakelt al inschakelen.

Heb je dit gedaan dan zal het bonusspel zich automatisch openen wanneer je een winst behaald hebt op een spin. In het bonusspel zal je zien dat er in het midden van het scherm een stapel speelkaarten ligt. Het is de bedoeling dat jij raadt welke kaart boven op deze stapel ligt. Hierbij kun je kiezen voor de kleur van de kaart of de afbeelding. Gok je op de kleur dan kun je dit kenbaar maken met één van de twee kleurknoppen en gok je op de afbeelding dan druk je op één van de vier afbeeldingsknoppen. Heb je de goede kleur gegokt dan ontvang je twee keer je winst uit je spin en heb je de goede afbeelding is dit zelfs vier keer, daarnaast krijg je bij beide nog een kans om te gokken. Heb je echter het antwoord fout dan verlies je je inzet en keer terug naar de gokkast. Het is mogelijk om je winst uit laten betalen of de helft van je winst. Dit doe je met behulp van de collect en half knop.

Uitbetalingsmenu van Big Panda

Wanneer je op de collect knop drukt of je het verkeerde antwoord geeft keer terug naar de gokkast. Druk je op dat moment op de letter P van je toetsenbord dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu valt te lezen dat het mogelijk is om tot wel 500 keer je inzet te winnen op de totaal vijftig winlijnen. Dit betekend dat je tot wel tien keer je inzet per winlijn kunt winnen. Ook is het mogelijk om bonus spins te winnen, deze ontvang je vijf of meer bonus afbeeldingen hebt tijdens een spin. Ga je naar de volgende pagina een overzicht van alle vijftig winlijnen, welke alleen van links naar rechts uitbetalen. Ga je nog naar de laatste twee pagina's dan vind je de uitleg over de bonusspins, voordat je met deze gaat spelen moet je namelijk eerst een super afbeelding kiezen, dit doe je door op één van de bonus afbeelding te drukken. Deze afbeelding zal tijdens de bonusspins extra veel uitbetalen.