HomeBells on fire

Gokkasten bonus

Een herkenbare en mooie gokkast die u in steeds meer online casino's kunt vinden is Bells on fire. Deze online gokkast doet in veel denken aan een traditionele gokkast zoals u die in kroegen wel vindt. De makers van Amatic hebben dan ook geprobeerd een gokkast te maken zonder al te veel poespas en gedoe eromheen. Wanneer u dit spel opstart hoort u dan ook geen bijzonder muziekje, slechts een aantal rinkelende bellen verwelkomen u. De symbolen staan op een wit vlak dat omringd is door een dieprood kader. Ook deze achtergrond is bescheiden en onopvallend te noemen. De symbolen zelf zijn kleurrijk en traditioneel vormgegeven. Symbolen die voorkomen zijn onder andere kersen, druiven en een watermeloen. Van de reguliere symbolen zijn de BAR en de zeven de meest waardevolle. Voor een volledige winlijn van 5 symbolen met daarop het BAR symbool ontvangt u 1500 muntjes. Bij een volledig winlijn gevuld met zevens is het aantal muntjes dat u wint 5000. Behalve de reguliere symbolen zijn er nog twee bijzondere symbolen die in Bells on fire voorkomen. Dit zijn een wild en een scatter symbool en hier zullen we u zo meteen meer informatie over geven. Waar de symbolen en vormgeving van deze gokkast vrij traditioneel zijn, daar is de opbouw en het aantal symbolen toch net iets anders. Waar de meeste online gokkasten over 15 symbolen beschikken daar heeft Bells on fire er maar liefst 20. Deze symbolen zijn verdeeld over 5 rollen met elk 4 symbolen.

Winlijnen en instellingen

Voor u Bells on fire gaat spelen moet u eerst weten met hoeveel winlijnen u dat wilt gaan doen. Dit aantal kunt u namelijk zelf bepalen, hetgeen een voordeel is ten opzichte van andere gokkast. Het minimale aantal winlijnen waarmee u Bells on fire speelt is 10. Met weinig winlijnen kunt u een lagere inzet per spin betalen maar zijn uw winkansen tevens kleiner dan bij veel winlijnen. Als u liever een wat hogere inzet hebt met een grotere winkans kunt u het aantal winlijnen verhogen naar 20, 30 of zelfs 40. Uw inzet wordt natuurlijk niet alleen bepaald door het aantal winlijnen waar u mee speelt maar ook door de muntwaarde die u gebruikt. Door het minimale aantal winlijnen van 10 en de minimale muntwaarde van 1 cent te combineren komt u uit op de minimale inzet van 10 cent. Dit lage bedrag als minimale inzet maakt het spel toegankelijk voor alle soorten spelers. Maar natuurlijk kunnen ook mensen die graag groter inzetten bij Bells on fire terecht. De inzet die u met de meeste winlijnen en hoogste muntwaarde kunt bereiken is 10 euro per spin. Als u uw inzet en het aantal winlijnen weet kunt u uw eerste spin starten door op start of auto start te drukken. Wanneer u voor auto start kiest zal een aantal spins automatisch voor u worden uitgevoerd totdat u er genoeg van heeft.

Wild en scatter symbool

Zoals we eerder verteld worden heeft ook Bells on fire twee bijzondere symbolen die het spelen nog leuker kunnen maken. Deze twee bijzondere symbolen zijn het wild symbool en het scatter symbool. Deze symbolen komen in meer gokkast voor maar we zullen voor u de werking van deze symbolen toch uitleggen. Allereerst het wild symbool, dat verschijnt als de brandende bel waaraan dit spel zijn naam ontleent. Een wild symbool is een bijzonder symbool dat in staat is alle andere symbolen te vervangen. Het wild symbool vervangt echter alleen een ander symbool als dit een winnende combinatie oplevert. Het enige symbool dat de wild niet kan vervangen is het scatter symbool. Dit symbool verschijnt in Bells on fire als een grote ster op een donkerrode achtergrond. Het scatter symbool kan u aan speciale bonus spins helpen. Wanneer u 3 of meer scatters op willekeurige plaatsen op de rollen hebt staan ontvangt u deze bonus spins. De plaats waar deze symbolen verschijnen maakt niet uit, dit hoeft dus niet op één en dezelfde winlijn te zijn. Bonus spins houden in dat u een aantal spins uit kan voeren zonder dat dat u zelf inzet kost. Tijdens deze spins maakt u dus gratis kans op mooie prijzen!