HomeBells on fire Rombo

Gokkasten bonus

De Amatic Bells on Fire Rombo gokkast is de derde gokkast in de Bells on Fire serie. Wanneer je de gokkast opent zal je direct vele vertrouwde afbeeldingen zien op de vijf rollen zoals druiven, watermeloenen en kersen en nog vele andere. Kijk je naar de vijf rollen zijn deze anders dan normaal, namelijk hebben de buitenste twee maar drie afbeeldingen, de twee daarnaast vier en de middelste vijf. Kijk je naast de rollen dan zal je zien dat hier geen winlijnen afgebeeld staan, maar de woorden 720 ways geschreven staan. Dit is omdat de gokkast geen gebruik maakt van winlijnen, maar 720 verschillende combinaties om mee te winnen. Wanneer je naar beneden gaat dan kom je het overzicht van je balans en je inzet tegen. Deze zijn weergegeven in de zwarte rechthoeken onder de rollen.

Besturing Amatic Bells on Fire Rombo

Als je verder naar beneden gaat dan kom je uit bij de besturingsknoppen van de gokkast. Zo zie je onder je balans de auto startknop staan en onder je inzet de startknop. Met deze twee knoppen kun je de gokkast in beweging brengen, wil je dat de gokkast automatisch na het eindigen van een spin een nieuwe spin start, dan gebruik je de auto start knop. Wil je liever iedere spin handmatig starten, dan gebruik je de startknop.

Voordat je dit doet wil je misschien eerst je inzet per spin aanpassen, hierbij heb je de keuze voor bedragen die variëren tussen de 10 eurocent en 20 euro. Om dit aan te passen druk je op de bet knop, die je links naast de startknop kunt vinden.

Bonusspel Amatic Bells on Fire Rombo

Ga je nog iets verder naar links dan zie je naast de bet knop de gamble knop staan. Deze knop heeft als functie het bonusspel van de gokkast te openen. Het bonusspel kun je openen wanneer je een winst behaald hebt op een spin. Je kunt er voor kiezen om de knop voor af al in te drukken, iets wat je altijd moet doen wanneer je met autostart wilt spelen. Wanneer je een winst behaald hebt zal de knop ook gaan knipperen.

Druk je op de gamble knop dan zal je uitkomen in het bonusspel. In het bonusspel zal je zien dat j in het midden van het scherm een stapel speelkaarten ligt. Het is de bedoeling dat jij raadt welke kaart boven op deze stapel ligt, je hebt hierbij de keuze uit de kleur of de afbeelding van de kaart. Wil je op de kleur van de kaart gokken, dan druk je op één van de twee kleurknoppen of gok je op de afbeelding dan druk je op één van de vier afbeeldingsknoppen. Wanneer je keuze gemaakt hebt zal de kaart getrokken worden en zal je weten of je gewonnen hebt. Wanneer je het goede antwoord gegeven hebt op de kleur wordt je winst uit je spin verdubbeld en bij een goede afbeelding wordt deze zelfs verviervoudigd. Daarnaast krijg je ook de kans om een nieuwe gok te wagen met je nieuwe totale winst. Echter is dit niet geheel zonder risico, geef je namelijk het verkeerde antwoord dan verlies je je volledige inzet en keer terug naar de gokkast. Je kunt voorkomen dat je met lege handen komt te staan, dit doe je door op de half of de collect knop te drukken. Druk je op de halfknop dan wordt de helft van je winst alvast uitbetaald en druk je op de collect knop dan wordt je gehele winst uitbetaald. Echter betekend het wel, wanneer je gehele winst uitbetaald wordt, dat je ook terugkeert naar de gokkast.

Uitbetalingsmenu Amatic Bells on Fire Rombo

Ben je teruggekeerd op de gokkast en druk je op de letter P van je toetsenbord, dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In het uitbetalingsmenu kun je lezen dat het mogelijk is om tot wel 50 keer je inzet te winnen met een combinatie van afbeeldingen. Ga je een pagina verder dan krijg je nogmaals uitleg over hoe deze combinaties tot stand komen en dat alle rollen van links naar rechts bij opeenvolgende afbeeldingen uitbetalen. Ga je nog een pagina verder dan krijg je uitleg over de bijzondere afbeeldingen. Zo zie je hier de bonus afbeelding en de Wild afbeelding. De bonus afbeelding geeft vijf gratis spins wanneer je er drie of meer van hebt. Heb je een combinatie die onderbroken wordt door een Wild afbeelding, dan betaalt deze toch uit, want deze afbeelding kan namelijk de gewenste afbeelding aannemen. Uitzondering hierop is de bonus afbeelding, welke niet aangenomen kan worden.