HomeBells on fire hot

Gokkasten bonus

Als je een fan bent van de echte klassieker Bells on Fire dan kun je Bells on Fire HOT zeker ook waarderen.

De Bells on Fire HOT gokkast

Wanneer je Bells on Fire HOT opent dan zie je gelijk een vertrouwde gokkast. De gokkast ziet er namelijk bijna helemaal het zelfde uit als zijn voorganger. Zo zie je op de vijf rollen van de gokkast nog steeds alle bekende fruit afbeeldingen, naast de bar, getallen 7 en natuurlijk de bel afbeeldingen. Kijk je naast de rollen dan zie je het eerste en grootste verschillen tussen deze gokkast en Bells on Fire. Je ziet nu namelijk niet veertig gekleurde rechthoeken waar je de winlijnen van kunt afleiden, maar wel honderd gekleurde streepjes. Bells on Fire HOT heeft namelijk wel honderd lijnen waarmee je kunt spelen en op kunt winnen. Onder deze gekleurde lijnen vindt je twee zwarte rechthoeken waarin je je balans (links) en je inzet voor de spin (rechts) kunt zien.

Besturing van Bells on Fire HOT

Als je je balans en inzet kijkt dan zie je een zestal knoppen die je kunt gebruiken om de gokkast te bedienen. Het eerste wat je kunt doen is het instellen van je inzet, dit doe je door de bet en lines knoppen te gebruiken die je onder de tweede rol van rechts ziet. Je hebt deze twee knoppen nodig omdat je inzet bepaald wordt door je inzet per lijn, die je instelt met de bet knop, vermenigvuldigd met het aantal lijnen waarmee je speelt, deze stel je in met de lines knop. Je hebt de keuze om tussen de één en tien eurocent per lijn in te zetten en je kunt kiezen om met niet alleen honderd lijnen te spelen, maar ook met tien, twintig, dertig, en zo verder. Echter om dit wat overzichtelijker te houden kun je dit beter instellen in het menu wat zich opent wanneer je op één van de twee rijen met lijnen klikt. In de menu's die zichtbaar worden aan beide zijden van de rollen kun je met min en plus gemakkelijk je inzet en het aantal lijnen instellen.

Zodra je dit gedaan hebt kun je gaan spelen, dit kun je doen met de start of met de auto start knop. Deze knoppen kun je onder de twee zwarte rechthoeken vinden. Als je iedere spin handmatig wilt starten dan gebruik je de start knop, heb je liever dat de gokkast iedere spin automatisch start dan gebruik je de auto start knop. Om deze functie tijdens het spelen weer uit te schakelen druk je nog een keer op deze knop.

Bonusspel Bells on Fire HOT

Naast de lines knop vindt je de gamble knop, als je deze knop indrukt voordat je spin start zal je zien dat deze van kleur veranderd. Dit betekend dat je de bonusspel functie geactiveerd hebt, dit moet je doen als je het bonusspel wilt spelen wanneer je met de auto start functie speelt. Speel je handmatig iedere spin dan kun je ook het bonusspel handmatig openen nadat je gewonnen hebt op een spin, anders gebeurd dit automatisch. In het bonusspel zie je in het midden van het scherm een stapel kaarten, het is aan jou om te raden welke kaart bovenop deze stapel ligt. Dit doe je door op één van de drie knoppen te drukken die aan weerskanten van de stapel afgebeeld zijn. Je hebt hierbij de keuze uit of de kleur van de kaart te gokken of de afbeelding. Als je op een knop drukt zal automatisch de kaart zichtbaar worden en zal je weten of je gewonnen hebt. Heb je de goede kleur van de kaart gegokt dan krijg je twee keer je inzet als prijs en bij de goede afbeelding is dit vier keer je inzet. Je inzet is het geld wat je gewonnen hebt tijdens de spin, plus als je al een ronde gegokt hebt het geld wat je daarmee gewonnen hebt. Echter kun je al dit geld ook allemaal verliezen, geef je namelijk het verkeerde antwoord dan verlies je je inzet. Dit kun je voorkomen door voordat je een gokje waagt eerst te kijken welke kaarten al gevallen zijn, deze zijn namelijk rechts boven in het scherm weergegeven. Ook kun je er voor kiezen om maar de helft van je winst in te zetten en de andere helft uit te laten betalen. Dit kun je doen door op de half knop te drukken die je midden onder in het scherm kunt vinden. Kijk je naast de half knop dan zie je ook de collect knop, deze knop is er voor om je gehele inzet uit te laten betalen. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je na één of meerdere beurten een mooi bedrag bij elkaar gewonnen hebt. Druk je op deze knop wordt al je winst aan je balans toegevoegd en keer je terug naar de gokkast.

Uitbetalingsmenu

Als je eenmaal teruggekeerd bent op Bells on Fire HOT en je drukt op de letter P van je toetsenbord dan kom je uit in het uitbetalingsmenu. In dit menu kun je lezen wat je kunt winnen op de honderd winlijnen en hoe deze er uit zien. Op de eerste pagina kun je lezen dat je wel 5000 keer je inzet kunt winnen tijdens één spin, als je op alle winlijnen de zelfde afbeelding hebt. Daarnaast kun je ook nog eens vijftien gratis spins winnen, die driemaal uitbetalen. Dit betekend dus dat je dan tot wel 15000 keer je inzet kunt winnen. Ga je naar de tweede pagina dan zie je alle honderd winlijnen weergegeven, de lijnen betalen allen uit van links naar rechts valt te lezen onder aan het scherm. Als je naar de derde pagina gaat dan zie je dus uitleg over de bonusspin, deze krijg je wanneer je drie of meer bellen hebt tijdens een spin, ongeacht of ze op een lijn liggen of niet.