HomeArising phoenix

Gokkasten bonus

Een bijzondere gokkast van Amatic zowel in opbouw als in opmaak is Arising phoenix. Amatic is een Oostenrijkse gokkast producent die in dienst van de speler claimt te opereren. Ze proberen gebruiksvriendelijke en mooie gokkast te maken die leuk zijn om te spelen. Ook in bijvoorbeeld inzet mogelijkheden proberen ze ruimte te maken om hun gokkast voor iedereen toegankelijk te houden. De vormgeving van de gokkast van Amatic is altijd dik in orde en dat geldt ook voor Arising phoenix. De achtergrond heeft een dieprode kleur met een aantal contouren eroverheen. Daarbinnen schuilt een soort sterrenhemel waarover de mooi vormgegeven symbolen rollen. Het aantal symbolen dat in Arising phoenix voorkomt is groter dan bij de meeste andere gokkast. Waar de meeste gokkast slechts 15 symbolen laten zien na een spin zijn dat er hier maar liefst 20. Deze 20 symbolen worden verdeeld over 5 rollen met op iedere rol 4 symbolen. Doordat er meer symbolen op de rollen staan maakt u automatisch meer kans op winnende combinaties. Zeker wanneer u het maximaal aantal winlijnen gebruikt, hier vertellen we u zo meer over. Voorbeelden van symbolen die in Arising phoenix voorkomen zijn onder andere een pauwenveer, een lotus bloem en een ring met een rode diamant. De feniks zelf, die dit spel zijn naam geeft, vervult een speciale rol die we zo uitvoerig zullen beschrijven. Alles bij elkaar maakt de mooie opmaak in combinatie met de bijzondere opbouw van dit spel deze gokkast speciaal.

Winlijnen en inzetten

Zoals we u net vertelden kunt u een maximaal aantal winlijnen instellen om een grotere kans op winst te maken. Wanneer u Arising phoenix voor het eerst start staat het aantal winlijnen ingesteld op het minimale aantal van 10. Weliswaar kunt u met weinig winlijnen ook voor een lager bedrag per spin spelen, uw winkansen worden natuurlijk wel een stuk kleiner. Als u bereid bent iets hoger in te zetten voor een hogere winkans klikt u op lines om het aantal te verhogen naar 20 of 30. Wanneer u echt een zo groot mogelijke kans op winst wilt maken kunt u het maximale aantal van 40 winlijnen instellen. Behalve van het aantal winlijnen hangt uw inzet ook nog van iets anders af. De muntwaarde waarmee u speelt is namelijk ook van invloed op uw inzet. De muntwaarde die u kunt kiezen schommelt in Arising phoenix tussen de 1 en de 25 cent. Wanneer u het spel eerst onder de knie wilt krijgen voor u wat meer inzet kunt u voor de muntwaarde van 1 cent kiezen. Gecombineerd met het minimale aantal winlijnen betekent dat een inzet van 10 cent per spin. Als u toch liever met zo veel mogelijk winlijnen en de laagste muntwaarde speelt komt u op een inzet van 40 cent. Wanneer u het maximaal aantal winlijnen combineert met de hoogste muntwaarde komt u uit op de maximale inzet van 10 euro per spin.

Extra winst behalen

Net als in andere gokkast draait het in Arising phoenix ook om het vormen van winnende combinaties tussen de symbolen over de win-lijnen. Als u eenmaal zo'n winnende combinatie hebt gevormd levert dat u een bedrag aan winst op. Met deze winst biedt Amatic u de mogelijkheid nog verder te gokken middels de functie gamble. Deze functie leidt u naar een speciaal scherm waar u van 7 kaarten de soort en kleur ziet en een achtste gesloten kaart centraal staat. De bedoeling van deze functie is dat u de kleur of soort van de gesloten kaart raadt om uw winst te vergroten. Als u de kleur goed weet te raden wordt uw eerdere winst verdubbeld. Raadt u zelfs de soort goed dan betekent dat een verviervoudiging van uw winsten. Een andere manier om extra winst te behalen is met het feniks symbool. Dit symbool fungeert in Arising phoenix als wild symbool. Een wild symbool is een symbool dat ieder ander symbool kan vervangen als dat een winnende combinatie betekent. Dit symbool levert u dus automatisch grotere kans op winst op. Maar wanneer uw volledige eerste rol (meest linker) uit dezelfde symbolen bestaat en er een wild symbool op uw rollen voorkomt wint u ook nog eens een gratis respin!