HomeAllways fruits

Gokkasten bonus

Een leuke en vrolijke gokkast die de laatste tijd sterk aan populariteit heeft gewonnen is Allways fruits. De fruitige gokkast is gemaakt door Amatic en draait natuurlijk om het vormen van winnende combinaties. Behalve reguliere symbolen die voor combinaties zorgen heeft All way fruits ook nog een tweetal bijzondere symbolen die u naar meer winst kunnen leiden. Over deze symbolen komen we onder het kopje extra's uitgebreid te spreken. We zullen nu eerst de vormgeving met u bespreken, want als u de uistraling van een gokkast niet prettig vindt moet u er niet aan beginnen. All way fruits is zoals gezegd een vrolijke en fruitige gokkast met een vriendelijke uitstraling. De rustige kleuren geel en blauw bepalen de achtergrond, hierdoor vallen de fruit symbolen extra goed op. De symbolen die onder andere gebruikt worden zijn kersen, citroenen en sinaasappels. Van de reguliere symbolen zijn de watermeloen en de zeven de meest winstgevende. Voor een volle winlijn met 5 watermeloenen ontvangt u 20000 muntjes. Bij een volle winlijn met zevens zijn dit er zelfs 100000. Wat voor muntwaarde u ook kiest, u maakt dus altijd kans op mooie prijzen. De symbolen die in All ways of fruits gebruikt worden zijn redelijk standaard voor een gokkast. Dit geldt ook voor de manier waarop de 15 symbolen over de rollen zijn verdeeld. Deze gokkast bestaat namelijk uit 5 rollen met ieder 3 rijen.

Instellingen in Allways fruits

Voor u een gokkast gaat spelen moet u natuurlijk wel een aantal instellingen naar uw eigen wens instellen. Wat te denken van bijvoorbeeld geluidseffecten wanneer u net lekker via uw pc muziek wilt luisteren? Deze geluidseffecten kunt u met de knop links bovenin eenvoudig uitzetten. Ook kunt u hier de taal van de gokkast aanpassen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is het aanpassen van uw inzet per spin. All ways of fruit biedt voor iedere speler een geschikt inzet. Zo is de minimale inzet per spin in deze video gokkast slechts 1 cent. Dit biedt mogelijkheden om voor een heel klein bedrag toch een beetje wegwijs te worden in deze gokkast. Ook voor mensen met een beperkt budget is een lage minimale inzet leuk, omdat ze met weinig geld toch redelijk wat spins kunnen spelen. Maar ook aan mensen die graag groter inzet is in All ways of fruit gedacht. Wanneer u voor de maximale muntwaarde kiest komt u uit op een bedrag van 10 euro per spin. En zo zijn er nog veel meer instellingen die u zelf kunt aanpassen. U kunt bijvoorbeeld de functie gamble aan en uitzetten. Deze functie laat u de soort of de kleur van een gesloten kaart raden om zo uw winst te vergroten. Om u te helpen bij het raden van de kleur of soort worden van 7 kaarten uit het kaartspel al de soort en kleur getoond. Voor mensen die van risico nemen houden en op die manier nog grotere winsten kunnen behalen is deze functie een leuke toevoeging.

Extra's

Zoals in zoveel andere gokkast ook het geval is zijn er ook in Allways fruits een aantal extra's. Deze extra's kunnen u aan gratis spins of extra grote winsten helpen. Het eerste symbool dat geldt als een extra in deze gokkast is het multiplier symbool. Dit symbool verschijnt als een grote 2X met een aantal stuks fruit op de achtergrond. Zoals de naam van dit symbool eigenlijk al verklapt helpt deze multiplier uw winst te vermenigvuldigen. In dit geval wordt uw winst dus verdubbeld als er zo'n multiplier op de rollen staat. Het andere symbool dat u extra's op kan leveren is het bonus symbool. Dit symbool is goed te herkennen want er staat BONUS op met wat fruit op de achtergrond. Als u op een willekeurig positie op de rollen 3 van deze symbolen hebt staan ontvangt u 7 gratis bonus spins. Bij 4 van deze symbolen zijn dat er zelfs al 10. En bij 5 bonus symbolen op uw rollen heeft u recht op 10 gratis bonus spins. Tijdens deze spins hoeft u zelf geen geld in te zetten en maakt u toch kans op flinke prijzen.