HomeAdmiral Nelson

Gokkasten bonus

Een eenvoudig te spelen maar zeer fraai vormgegeven gokkast is Admiral Nelson. In deze gokkast die door het bekende Amatic gemaakt is draait het allemaal om het bevaren van de zeeën. Zowel de symbolen die gebruikt worden als de achtergrond waartegen deze gokkast zich afspeelt passen bij het schippers thema. Het Oostenrijkse Amatic staat bekend om de mooie en gebruiksvriendelijke vormgeving van haar gokkast. Ook in Admiral Nelson is deze vormgeving dik in orde. Dit begint al bij de donkerblauwe rustige achtergrond waarop een aantal voorwerpen van een boot zijn te herkennen. U ziet bijvoorbeeld een touw, een scheepsladder en een luik naar het ruim. Aan de bovenzijde staat in stijlvolle letters Admiral Nelson geschreven hetgeen deze gokkast heel herkenbaar maakt. De symbolen die in deze gokkast gebruikt worden passen ook binnen het thema varen. Er is bijvoorbeeld een kanon, een anker en een mooie vrouw die van Admiral Nelson zou kunnen zijn. Het kanon neemt de bijzondere positie van scatter symbool in, de naamgever van dit spel Admiral Nelson neemt zelf de functie van wild symbool in. Over deze beide bijzondere symbolen en het schip symbool zullen we u zo meer vertellen. De vormgeving van Admiral Nelson is dus bijzonder mooi en origineel. De verdeling van de symbolen over de rollen is een stuk minder origineel namelijk de standaard verdeling die de meeste gokkast hanteren. Dit houdt in dat de 15 symbolen over 5 rollen en 3 rijen zijn verdeeld. Deze verdeling mag dan niet origineel zijn hij is wel duidelijk en herkenbaar voor ervaren gokkast spelers.

Uw inzet bepalen

Waar u in veel gokkast uw inzet op drie verschillende manieren kan veranderen, daar is er hier maar één. Bij ander gokkast kunt u ook variëren in aantal winlijnen en inzetniveau maar hier alleen in de muntwaarde. Het aantal winlijnen staat namelijk vast op 10 en van inzetniveaus is geen sprake. De muntwaarde waarmee u Admiral Nelson kunt spelen kan tussen de 1 cent en 1 euro schommelen. De minimale waarde van 1 cent veroorzaakt logischerwijs ook de minimale inzet van 10 cent. Met deze minimale inzet kunt u eens rustig deze gokkast uitproberen zonder daar veel geld aan uit te geven. Als u voor de maximale muntwaarde van 1 euro kiest komt u bij de maximale inzet van 10 euro uit. Deze inzet maakt deze gokkast ook geschikt voor spelers met wat meer ervaring en een groter budget. Door te spelen met een hogere muntwaarde maakt u natuurlijk ook kans op grotere prijzen. Naast de muntwaarde zijn er nog een hoop andere instellingen die u naar uw eigen wensen aan kunt passen. U kunt links bovenin het scherm bijvoorbeeld de taal aanpassen of de geluidseffecten uitzetten. Ook kunt u in plaats van een spin te beginnen met start op auto start klikken. Uw spins zullen dan automatisch worden uitgevoerd totdat u nogmaals op deze knop drukt.

Bijzondere symbolen in Admiral Nelson

Zoals we eerder in deze tekst al noemden zijn er eigenlijk 3 bijzondere symbolen die op uw rollen kunnen verschijnen in Admiral Nelson. Dit zijn het schip, het kanon en de admiraal zelf. Het schip is een scatter symbool dat u naar bonus spins kan leiden. Als er 3 van deze symbolen op een willekeurige plaats op de rollen verschijnen ontvangt u maar liefst 10 bonus spins. Tijdens deze bonus spins speelt u gratis spins met grotere winkansen dan de normale spins. Tijdens deze bonus spins gelden de symbolen van het schip namelijk als wild symbolen. Wild symbolen zijn symbolen die ieder ander symbool kunnen vervangen. Bovendien maakt u tijdens de bonus rondes ook nog gewoon kans op nog meer bonus spins. Het kanon is een ander type scatter symbool. Dit symbool leidt u niet naar bonus spins maar eenvoudig naar winsten. Het kanon is namelijk het enige symbool dat zich van winlijnen niets aantrekt. Als u 2 of meer van deze symbolen op willekeurige plaatsen op de rollen hebt staan maakt u namelijk gewoon winst. Het symbool van Admiral Nelson is het laatste bijzondere symbool. Dit symbool heeft de functie van wild symbool tijdens zowel de normale als de reguliere rondes. De bijzondere symbolen maken het spelen van deze gokkast nog spannender!